Most akkor befolyásolja vagy sem?
Figyelt kérdés
Hétfőre várom a menzeszem,és már elég durván kirügyezett az arcom,jó mondjuk hozzáteszem hogy az utóbbi napokban 2 pofára zabáltam az édességeket,szó szerint:DNagyon bűntudatom van miatta.De igazából nem tudom eldönteni,hogy akkor most az egészségtelen táplálkozástól leszek ragyás,vagy inkább hormonális?Mert volt már olyan is,hogy ösze-vissza ettem mindent,és mégis tükör sima volt az arcom,meg olyan is,hogy egészségesen ettem,és pattanásos voltam.Akkor igazából nem is befolyásolja az étkezés a bőrömet?
17/L
2011. márc. 12. 22:30
1/1 anonim válasza:
Szerintem tévhit, hogy az étkezés miatt az ember bőre csúnyább lesz, egy-két alkalomtól biztos nem, bár ha rendszeres az egészségtelen táplálkozás, akkor meglehet. Ellenben menszesz idején össze-vissza liftezik a hormonszint, simán lehet ettől. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!