Megnőlhet ilyen hosszúra egy haj? :O hogyan?
A válasz: Igen!
Nyáron voltam Pécsen és láttam egy lányt vagyis inkább nőt akinek földig érő haja volt... Durva volt de gyönyörű!
Gondolhatod hogy mindenki utánna nézett.. nem mindennapi:D
Ja és múltkor volt Esküvői kiállitás Pesten és ott is volt egy hasonló hosszú hajú lány.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:24
A no a Guiness rekordok konyvebe bekerul a hajhosszaval es azt akarta megmutatni,hogy hogyan tud megmosni egy ilyen hosszu hajat :)
Atya ééég:)
de hosszúak :D
nem tudom hogyan csinálják:)
szerettem volna én is jó hosszú hajat de nekem kb hátközép körülire nő tovább nem igen...
anyum szerint van akinek bírja a fejbőre azt a terhelést amit a nagy hajkorona okoz van akinek nem...
de gondolhatod hogy mekkora macera azt mosni, fésülni, rendbe tartani ne adj isten festeni xD az én hajamra kell majdnem 3 doboz (eddig 2 kellett) gondold el erre mennyi kell xDD vagy 10...nem 20 XDDDD juj
Nem mindenkinek, de van akinek megnőhet. Az átlag haj 80-90 centinél nem nő hosszabbra, a genetika határozza meg. Nekem például combközépig érő hajam van, ez már nem az átlag kategória. A mostani világrekordernek majdnem 6 méter a haja. [link]
Na ezt nem tudom, hogy tudja gondozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!