Fül kilövetés (árak + mivel jár )?
Kozmetikusnál 500 Ft + gyógyfülbevaló kb 200 Ft.
Semmit ne csinálj vele, hagyd benne a gyógyfülbevalót egy ideig, másnap a kilövés után már forgathatod benne a fülbevalót, és aztán ha már egyáltalán nem fáj, akkor kiveheted és tehetsz bele sima fülbevalót. Ha begyullad Betadinozd vagy kamillázd! ;)
Csillogós fülbevaló, vagyis egy fehér kőre gondolsz? Akárhoz kaphatsz, mindegyik bizsuboltban, kínaikban. Az ára változó. 2000 Ft - 100 Ft között, attól függ hol veszed.
Nekem 2 éve orvosi fém fülbevalóval 1500-ért lőtték pisztollyal. 1 hétig nem moshattam hajat, mert lehetett vizes a fülem (szerencsére pont előtte való este mostam hajat:D), másnap már forgatni kellett, de egy hónapig egyáltalán nem volt szabad kivennem!
Utána viszont kivettem, volt, hogy napokig nem volt fülbevaló egyik lyukka sem (3 van) és nem forrt be, szóval emiatt nem kell aggódni..
De lövés után kb. egy hónapig nem szabad kivenni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!