Miért nyafog itt minden lány 170 cm felett?
Rengeteg olyan kérdésnél olvastam, hogy "jaj nem tudom elfogadni, nem merek magassarkút felvenni, 172 cm vagyok és minden pasinál magasabb stb.."
Számomra ez nonszensz, hiszen egy 170 körüli magasság nem is magas. :S
Megértem a 170+-os lányokat.
Igaz, én "csak" 164 centi vagyok, de én is tapasztaltam, hogy a férfiak akkorák mint én, vagy még alacsonyabbak is. Néha már én érzem magam rosszul.
171 cm vagyok de még egy 6-7 centit elfogadnék :D de lehet h 3 nap múlva már utálnám ahogy magamat ismerem :D
15L
najóóó....ez most olyan hogy miért nyafog minden 155 cm lány hogy tul alacsony,meg kövér?
hát azért mert ünbizalom hiányuk van.ez a jelszó. -.-
Én is osztom azt a véleményt, hogy az alacsonyabb lányok kelendőbbek. A legtöbb magas barátnőm egyedül van és még csak nem is volt barátja (17-18 éves korosztály).
Ennek ellenére én mégis a magasabb lányokat találom csinosabbnak, de hát igen, velem nincsenek kisegítve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!