Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyafog minden lány?
Figyelt kérdés
Állandóan! Ilyen műnőket szeretnek a pasik, meg olyanokat... meg hogy észre sem veszik azt, aki természetes. Ez olyan hlyeség :@ A fiúk többsége észreveszi.... Nem értem egyszerűen. Ez ilyen féltékenység, hogy ő ne adj isten ronda, és nem nézik meg? És akkor mindent rá kell fogni mindenkire -_-??
ööö...velem van a baj vagy más se fogja fel ezt a szöveget?:D
2011. jan. 30. 14:13
2/15 anonim válasza:
a nőiesség=betegs híúság és vagy túzott önbizalomhiánypl:törékeny nők vagy túlzott önbizalom pl:kavarós csajok.De szerintem meg pont ezek akik nem igazi nők.Manapság már nem lehetsz annyira vagány h nem nézed magad sz@rba ha nem vagy plázapudli v műnő akinek minden héten új pasija van és átlagosan nézel ki mert tőled még tízszer rondább fiúk szerint is cikis vagy mert a havrok elött fel kell vágni ugyebár.Ja meg lerondáznak mert úgy is kimersz menni az utcára h nem feltétlenül vagy formában.Akire meg vakolat nélkül rá sem lehet nézni az ugyebár szép és nőies.Ha meg nem vagy ilyen legyél egy apakomplexusos törékeny nő akinek semennyi önbizalma és azért hajlandó mindenkivel járni.Ha nemet mersz mondani gonosz vagy.Mintha nem nagyobb dögség lenne ha valakit azzal átvágsz h jársz vele mikor nem tetszik.A férfiak többsége fél az igazi nőktől ezért választják a "menőt" vagy a "törékeny túlzott "önbizalomhiányost" mert az biztos járni fog vele.Aki meg nem ilyen az elmehet tőlük a fenébe mert megközelíteni sem merik.Egy 17 éves lány őszinte véleménye.Azért mondom mert ln is már tetszettem néhány fiúnak de egy sem mert odajönni hozzám.Az ilyenekhez meg bátran odamennek.Vajon miért?Mert ezek soha nem utasítanak vissza senkit képesek mindenkivel járni.Hitegetik magukat és átvágják a saját fejüket csakhogy ne csalódjanak pedig ezek a lányok csak esélyadás&kihasználás alapon járnak velük.Valamikor meg egyszerűen csak kihasználni akarják ők is a csajt az ilyeneket meg könnyebb kihasználni is.A nrmális lányoknak ezért tojik a fejére mind.
2011. jan. 30. 14:16
3/15 anonim válasza:
Első: én se vágom:))) MI VAAAAAAAAAN??????????????????
2011. jan. 30. 14:18
4/15 anonim válasza:
igen, nem azért nem akarnak velük összejönni, mert a plázacicák elveszik a helyes pasikat és nem érdeklik őket az ész.
pedig nem, egyszerűen csak rondák, lehetnek buták vagy okosak a helyes fiúk az életben nem fognak rájuk nézni.
egyszerűen a saját szintjükön kellene keresgélni.
2011. jan. 30. 14:18
5/15 anonim válasza:
Nem nyafog minden lány, csak kb. 85%.
2011. jan. 30. 14:19
6/15 anonim válasza:
nemvágom.. :|:D
2011. jan. 30. 14:21
7/15 anonim válasza:
az előző vok és azért mert igazuk van.Bocs h nem tartom magam rondának mert trmésztesen is ki merek menni az utcára meg nem mindig áll jól a hajam.Ahelyett h átvágnálak egy tonnányi sminkel meg frizurával a valódi kinézetemmel kapcsoladban.Te meg nézd meg majd a műnőid smink nélkül meg készültelen hajjal és eldöntheted ki a szebb.Mert engem csak az háborít fel h sok p.i.n.á.tól tényleg jobban nézek ki mégis mindenki őket isteníti én meg kajáljam be h nőietlen vagyok mert nem a külső sztem a legfontosabb.
2011. jan. 30. 14:22
8/15 anonim válasza:
bocs a 75°-os 14:16-os voltam tod egyetlen aki flefogta a kérdésed.
2011. jan. 30. 14:23
9/15 anonim válasza:
Egyszerűen vmivel ki kell tűnni a tömegből hogy észrevegyenek.. ha mindenképp pasit akar magának egy lány..
szóval jó legyen a megjelenése.. nem az hogy most divatos cuccokban járjon..
meg a jobb pasik is ugyanazt várják el egy lánytól mint amilyenek ők maguk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!