Tally Weijl vagy New Yorkeres GATYÁK?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 19:08
3/8 anonim válasza:
Egyértelműen Tally Weijl, főleg ha a minőség is számít.
25N
4/8 anonim válasza:
nehéz kérdés:D
sztem mind kettö jo.egy new yorkeres gatyám van már lassan 2 éve éés tökjoo de csak azért mondom h tally weijl mert a többi gatyám onnan van mert ott mindig találok olyat ami tetszik:D new yorkerben viszont nem nagyon :d
5/8 anonim válasza:
Az én ízlésemhez a newyorker közelebb áll, így én inkább ott vásárlok.
8/8 anonim válasza:
Tally Weijl, és meg is indoklom:)
A minősége sokkal jobb mint a New Yorkeres gatyáknak, azok egy hónap után akár több méretet is kinyúlnak, a Tallys gatyák viszont sokszor évekig is tartják a formájukat. A színük is jobban állja a mosást, és még egy szempont van ami nekem a döntő: méretben is sokszínűbb mint a New Yorker:) Apróbb lányokra is mindig van méret:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!