Van aki szedett már fogamzásgátlót a bőrére?
Elég csúnya bőröm van,régen még a mostaninál si rondább volt,tele nagy pattanásokkal.Ma már csak néha van nagy,gyulladt pattanásom,de ugyanolyan zsíros,mitesszeres,tág pórusú a bőröm,és tele van pici kiütésekkel.A boltban kapható összes szert kipróbáltam már a-tól cettig,de alig volt olyan dolog,ami jó lett volna.Egy időben kozmetikushoz is jártam,de az se volt jó.Voltam már 2 bőrgyógyásznál,az első felírt egy krémet,csak egy picit segített,a második meg Zyneritet,az nem jött be,meg azt javasolta hogy menjek el bőrcsiszolásra 30ezerért.Na hát köszi szépen,akinek van pénze,megteheti,de nem mi.Ő mondta még,hogy hormonális eredetű a bajom.Most már oda jutottam,hogy a fogamzásgátlón gondolkodom.Van akinek segített?Csak akkor vágnék bele,ha tényleg szembeötlő változást lehet elérni vele.És kérlek,ne írjátok azt,hogy majd kinövöm!!
17/L
én Cypromix-et szedek, és nincs pattanásom, viszont én is meghíztam tőle...
19/L
* vagyis már amiatt nincs :D
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!