Lányok! Nektek milyen testékszer tetszik egy fiún?
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 16:50
11/24 anonim válasza:
nekem se tetszik
inkább egy tetkóó.. de ne ilyen lángok meg h beteríti az egész testét
hanem pl. a hasfalán így oldalt, de az se legyen túl nagy:D
az olyan döglesztőő o-o
12/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. febr. 18. 19:24
13/24 anonim válasza:
sztem egy szép arcú fiunak az ajka alatt középen ott az álánál egy kúp alaku nagyon szexy:P
14/24 anonim válasza:
egy bogyó az alsó ajak alatt középen, septum, bridge.
15/24 anonim válasza:
nekem nem tetszik fiún piercing, akkor már inkább tetoválás... L/18
16/24 anonim válasza:
nekem a fülbevaló jön be, de nem a karika hanem az ilyen pont szerű
17/24 anonim válasza:
Én hányok a tetkótól. És a fültágítótól is.
Fülbevaló jöhet, olyan elmegy kategóriában van, mint jópár piercing.
És a száj alatti piercingekért (labret) mindegy hogy melyik oldalon, egyszerűen megőrülök!!! :D
Az orrpiercing b*zis szerintem
És a szemöldök piercing is tetszik.
16L
18/24 anonim válasza:
Sztem nagyon változó hogy melyik lánynak milyen testékszer tetszik egy fiún. Leginkább stílushoz köthető.. Nekem nagyon bejön. Bárhol, ajakpiercing, szemöldök, fültágító.Sztem nagyon feltud dobni egy arcot és bármikor eltüntethető.Nem marad nyoma, max egy kis pötty marad a helyén. Nekem is van számos helyen a testemen, arcomon.
19/24 anonim válasza:
nekem tetszik a pasim tetkoja amiben az en nevem van es szivvel korbe veve
20/24 anonim válasza:
Szija:)
Nekem tetszik ha egy srácnak van fülbevalója,de csak akkor ha jól is áll neki.Sztem még a szemöldökben is jol áll sok pasinak a piercing.Nekem még a tetko is bejön de csak kis mennyiségben.Az már sztem gáz ha vki ugy néz ki mint egy képregény :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!