Lányok! Nektek milyen testékszer tetszik egy fiún?
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 16:50
1/24 anonim válasza:
Nekem fiún nem tetszik a testékszer, seholsem
2/24 anonim válasza:
NEkem sem jön be.De ha azt nézem hogyha a srác NEM tetszik akkor simán eltudok képzelni piercinget az arcán vhol.A fülbevalót viszont nem birom,hiába van egy csomó srácnak.
3/24 anonim válasza:
Karika az alsó ajakban,középen:)
4/24 anonim válasza:
Semmilyen
Undorító oO Akkor már inkább valami kisebb tetkó..
5/24 anonim válasza:
Piercing a szemöldök végén nem is olyan rossz.
6/24 anonim válasza:
Nekem inkább a tetoválás jön be egy pasin.
Piercing az szinte sehol... bár ha van neki és jól áll neki akkor semmi ellenmondásom nincs. Persze ha tetszik egy pasi, akkor nem fogok azért nem járni vele, mert piercingje van, Én azzal együtt szeretem! : )
Nani
7/24 anonim válasza:
Piercing - a barátomnak az egyiket én kértem hogy tetesse be, persze neki is tetszett különben nem egyezett volna bele. Tehát van egy az ajka alatt, és egy a szemöldökében. Szerintem nagyon baró, nekem be jön. De tudod hogy van ez, ízlések és pofonok :)
8/24 anonim válasza:
hát ha unokatesómból indulok ki percing.max,bár nem mindenkinek áll jól...neki a szemöldökében 2golyó,a szájában oldalt karika és a nyelvében golyó:Dés nagyon jól áll neki,illik hozzá!
DE NEM MINDENKINEK ÁLL JÓL.
A TETKÓ AZONBAN NEM TETSZIK..
14/L
9/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ha egy fiúnak testékszere van.
10/24 anonim válasza:
csatlakozom, nekem sem tetszik
akkor már inkább tetkó
28/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!