Szármhazhat e abból bajom, ha szemöldökcsipesszel "kiszedegetem" a szőrszálakat a testem bármely részénél?
Figyelt kérdés
(Hónalj, és intim részek) Nemrég ugyanis azt hallottam, hogy akár rákot is okozhat az ha csipesszel szedem ki a szőrszálakat, ez igaz ?2009. febr. 18. 16:23
1/5 anonim válasza:
Azt hogy rákot okazna nem tudok róla,de lehet.
Különösebb bajod nem származhat esetleg szőrtűszö gyulladás de az nem csak a csipesznél lehetséges.De hogy tudtad szemöldök csipesszel kiszedni???Nem fájt??Vagy kevés a szőrzeted és azért?
2/5 A kérdező kommentje:
Egyenként, nagyon lassan, meg ilyen "ollószerű" szemöldökcsipesszel csináltam,és azzal vmivel gyorsabb, a szőrzetem az meg relatív "sűrű". Szóval max pattanásom lehet a begyulladt szőrtüszöknél ?
2009. febr. 18. 16:43
3/5 anonim válasza:
Szija.
Én a hónaljamat azzal szedem, mert nem szeretem a borotvát, mást meg nem merek kipróbálni. Nekem csak néha szokott begyulladni egy szőrtüsző, de nem vészes. Semmi bajod nem lesz:D Lehetséges, hogy néhány szál a bőr alá fog visszanőni, de szemöldökcsipesszel ezeket is nagyon könnyen ki lehet szedni. Vagyis általában:D Próbáld ki, ha nem jó, akkor abbahagyod:D Ennyi:D
4/5 anonim válasza:
nem lesz semmi bajod, én is azzal szoktam - máshol is, pl epilálás után még amik benne maradnak, azt csipesszel szedem ki - sőt a kozmetikus gyantázás után is így szedi ki ami benne maradt
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2009. febr. 18. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!