VV Gigi vagy Aniko haja tetszik jobban?
Gigié.. azért amiért már előttem is leírták:D
Anikóé tényleg vékony szálú meg sokszor olyan "kócos" hatása van és frufruja mindig furcsa.
Gigi, egyértelműen. Manapság csak annak lehet szép haja, aki festi és kivasalja? Elég nevetséges...
Anikónak 21 évesen annyi haja van mint a nagymamámnak. Nagyon vékonyszálú, ritka és lelapul a fejére. Az csak mellékes, hogy nem vagyok oda a fekete hajért.
Nekem sokan mondják, hogy hasonlítok kicsit Gigire :)
Olyan hajam van mint neki, csak kicsit rövidebb. Most megnyugodtam, hogy tetszik nektek az ilyen haj is, nem csak a vasalt :)
Gigi haja jobban tetszik:)
Pont azért tetszik, mert természetes. Nincs festve, nem vasalja állandóan és szép hosszú.
Összességében is Gigi tetszik jobban, mert bár ő is ad magára, mégsem annyira, mint az Anikó. Mellesleg nekem nem tetszik, hogy Anikó mindig annyira ki van festve. Először mikor láttam smink nélkül csak lestem, hogy ez meg mi:D
Gigi sokkal természetesebb, és szép.
15/L
De festve van Giginek,csak az eredeti színére!
Mikor voltak abban a szépségszalonban akkor festették be nekik!
Amúgy Anikónak tényleg sz.ar,kevés haja van.A múltkor már azt hittem,hogy kopaszodik.:))
Viszont Gigiében meg mi a szép?Annyi hogy hosszú.De én elég sokszor láttam már,hogy seprűs kinézete van a hajának.Nem is ápolja,nem csinál vele semmit.
Csak nő..semmi formája sincs,tiszta átlagos..Mondjuk ha kivasalja akkor szép fényes,de csak akkor.
Nekem az Anikóénak a formája tetszik.:
Szóval,hát én az Anikóét választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!