Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » VV Gigi vagy Aniko haja...

VV Gigi vagy Aniko haja tetszik jobban?

Figyelt kérdés
Nem az erdekelne, hogy melyik csajrol mi a velemeny, csak a hajuk. Szerintetek melyik a szebb?
2011. márc. 5. 22:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
anikó
2011. márc. 5. 23:41
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
anikó
2011. márc. 5. 23:49
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Giginek is festve van.Mikor kint voltam be lett neki festve,hogy csillogósabb legyen.Egyébként nekem olyan haj jó lenne,mint Gigié,jobban ápolnám és máris ezerszer szebb lenne,mint Anikóé. :)
2011. márc. 6. 00:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Az Anikó haja átlagos, olyan bárkinek lehet... Gigié viszont különleges :)
2011. márc. 6. 07:17
 15/23 anonim ***** válasza:

Gigié.. azért amiért már előttem is leírták:D

Anikóé tényleg vékony szálú meg sokszor olyan "kócos" hatása van és frufruja mindig furcsa.

2011. márc. 6. 11:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Gigi, egyértelműen. Manapság csak annak lehet szép haja, aki festi és kivasalja? Elég nevetséges...

Anikónak 21 évesen annyi haja van mint a nagymamámnak. Nagyon vékonyszálú, ritka és lelapul a fejére. Az csak mellékes, hogy nem vagyok oda a fekete hajért.

2011. márc. 6. 12:04
 17/23 anonim ***** válasza:

Nekem sokan mondják, hogy hasonlítok kicsit Gigire :)

Olyan hajam van mint neki, csak kicsit rövidebb. Most megnyugodtam, hogy tetszik nektek az ilyen haj is, nem csak a vasalt :)

2011. márc. 6. 13:25
 18/23 anonim ***** válasza:

Gigi haja jobban tetszik:)

Pont azért tetszik, mert természetes. Nincs festve, nem vasalja állandóan és szép hosszú.

Összességében is Gigi tetszik jobban, mert bár ő is ad magára, mégsem annyira, mint az Anikó. Mellesleg nekem nem tetszik, hogy Anikó mindig annyira ki van festve. Először mikor láttam smink nélkül csak lestem, hogy ez meg mi:D

Gigi sokkal természetesebb, és szép.

15/L

2011. márc. 6. 13:34
 19/23 anonim ***** válasza:

De festve van Giginek,csak az eredeti színére!

Mikor voltak abban a szépségszalonban akkor festették be nekik!

Amúgy Anikónak tényleg sz.ar,kevés haja van.A múltkor már azt hittem,hogy kopaszodik.:))

Viszont Gigiében meg mi a szép?Annyi hogy hosszú.De én elég sokszor láttam már,hogy seprűs kinézete van a hajának.Nem is ápolja,nem csinál vele semmit.

Csak nő..semmi formája sincs,tiszta átlagos..Mondjuk ha kivasalja akkor szép fényes,de csak akkor.

Nekem az Anikóénak a formája tetszik.:

[link]

Szóval,hát én az Anikóét választom.

2011. márc. 6. 15:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Elnézést előző válaszoló vagyok:

[link]

Tekerjétek 2:31-re. Szerintem itt nagyon szép a haja.

És 0:38-nál pedig láthatjátok Gigi haját..Szerintem annyira nem szép.

Ez a szép haj:

[link]

2011. márc. 6. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!