Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha valamikor le kellene...

Ha valamikor le kellene stoppolni a korotokat kinezet szempontjából a korotokat, mikor tennetek? Miért?

Figyelt kérdés
Egy no/lány melyik korában a legelegegedettebb magával? Csak szépség szempontjából
2011. márc. 4. 08:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Na ez jó kérdés:)

Szerintem én 30 körül. Most 23 vagyok de szöke vagyok és babaarcom van, mindig 14-16 évesnek néznek és marha idegesítö. Szerintem 30-ra azért felnöttesedik az arcom remélhetöleg és akkor semmi baj nem lesz.

2011. márc. 4. 08:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is olyan 20on éves korra.

Én 19 vagyok de néztek már 14-nek. :S Nekem sincs túl nőies fejem. De nem baj később megtérül majd. Viszont úgy vettem észre, hogy azért 14 éves korom óta változott valamennyit az arcom. Úgyhogy 20 on éves koromig lehet, hogy még fog megint változni.

2011. márc. 4. 08:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 24. Nem tudom, nekem az még pont fiatal, nem mondom hogy a 25 már öreg, de az már olyan komolyan hangzik... (mondjuk nem vagyok komolytalan, nem azért..)
2011. márc. 4. 09:16
 4/10 anonim ***** válasza:
22 vagyok, és MOST :D
2011. márc. 4. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem stoppolnám le. 18 évesen még azt gondoltam,milyen klassz lenne, ha 24-től fölfelé már nem öregednék. Most vagyok 24, és azt hiszen felnőttem, megérett annyira a gondolkodásom, hogy izgalommal és kíváncsian várjak majd minden életkort, hogy milyen változások állnak be majd testileg, lelkileg és érzelmileg, mennyiben fogok még a mostanihoz képest változni, és mik lesznek azok a tulajdonságaim, amik megvoltak 14 és 54 évesen is...

azt hiszem talán azért vagyok így, mert nagyon ki vagyok magammal békülve, és összhang van bennem minden szempontból.

24/L

2011. márc. 4. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok és most lestoppolnám! :D
2011. márc. 4. 11:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Most vagyok 23 és egész jól érzem magam a bőrömben, de nem tudhatom, mi lesz később. Sok nő a 30-as éveiben van csúcsformában, akkor már elég érettek, de még fiatalnak számítanak, úgyhogy lehet 10 év múlva jobban fogok magamnak tetszeni.
2011. márc. 4. 11:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Én mindig is azt mondtam, hogyha majd betöltöm a 25-öt, akkor ne öregedjek tovább. Nyáron leszek 25 :)

De sajnos megöregszik az aki nem hal meg fiatalon...

2011. márc. 4. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:
kb 22
2011. márc. 4. 18:01
 10/10 anonim ***** válasza:

:))))))))

Most leszek 33 éves.Nos azt kell mondjam, hogy én is megállítottam volna az időt olyan huszonpárévesen és milyen rosszul tettem volna-most teljesedtem ki, lettem igazán nő-én magam sem értem, de így van.Azt hittem az anyasággal nagyon háttérbe szorul a nőiségem-hát valami oltárit tévedtem-szerencsére.Úgyhogy kíváncsian tekintek előre-ki tudja?

2011. márc. 5. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!