Mi okozhatja, hogy a műköröm alatt fáj a saját
körmöm?
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten fájnak, de elég érzékenyek a nyomásra, és nem is mindegyik, csak 2-3. Épített zselés körmöm van, és mikor a műkörmös reszelte a saját körmömet, az is elég fájdalmas volt, de ez az első műkörmöm, úgyhogy nem gondoltam semmi rosszra... Amikor bedugtam a kezem az UV-alá, az is elég rettenetes volt, kérdeztem is a körmöst, hogy normális-e, hogy fáj, és azt mondta, hogy igen.
Szóval: mitől lehet ez? (Túlreszelte a saját körmömet?) Volt már másnak is ilyen élménye? El fog múlni a fájdalom pár napon belül? Vagy menjek vissza, szedessem le vele, és vissza se nézzek? Köszi a válaszokat!
2011. márc. 3. 23:10
1/8 anonim válasza:
Nekem is fájt, de 2-3 napon belül hozzá szoksz.
2011. márc. 3. 23:18
2/8 sz12 válasza:
túl reszelte bizony:(
saját körmöt "nem szabad" reszelni, csak finoman bolyhozni.
Elfog múlni minden bizonnyal.
2011. márc. 3. 23:30
3/8 anonim válasza:
Az második válaszadónak igaza van, nagyon vékonyra reszelte a saját körmöd, vagy ha mégsem akkor lehet, hogy a körmöd nem bírja.
2011. márc. 4. 09:39
4/8 anonim válasza:
A rossz műkörmös! egy műkörmös....
2011. márc. 4. 09:42
5/8 sz12 válasza:
Igen az is előfordulhat.
Amúgy én is műkörmös vagyok:P csak még kezdő:$
2011. márc. 4. 10:11
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most már sokkal jobb, alig fájnak a körmeim. De az biztos, hogy legközelebb máshoz megyek...
2011. márc. 6. 20:46
7/8 sz12 válasza:
Örülök neki:)
2011. márc. 6. 20:53
8/8 anonim válasza:
menj másik körmöshöz, és ne zseléset csináltass! hamarabb lepotyog,könnyebben törik, fellevegősödik és nagyon kellemetlen ahogy az UV lámpa alatt megköt a zselé.nekem szinte égette a körömágyamat.a porcelán köröm sokkal tartósabb akár 6 hétig is minden probléma nélkül fennmarad,és nem kell egyenként lámpázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!