Milyen? Tul nagy? 100 d a mellmeretem
Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 18:56
11/14 anonim válasza:
Nos nézőpont kérdése, mondjuk a méretedhez viszonyítva nagy, de amúgy szerintem nem baj, én szeretem a nagy melleket, és az alacsony csajokat, főként ha a kettő összejön. :)
12/14 anonim válasza:
1,65-höz 100d ?:OOOO plasztikáztattad, vagy molett vagy, vagy vékony és alapból ekkorA? :O jesszus:D
13/14 anonim válasza:
Nekem is nagy...és hát nem valami jó dolog,sosem találok felsőt magamnak,mert ami mellbe jó az a hasamon lóg..:(
Amúgy 75 D-E melltartót hordok...
14/14 Toreador válasza:
A 100, az a mell alatti méret, szóval széles, erős hátad van. Nem biztos, hogy a D-s cici olyan nagynak tűnik egy ilyen széles hát mellett, az meg főleg számít, hogy az alkatod milyen hozzá. Lehetsz 165 centivel 100 kiló is, meg lehetsz 60 is. Nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!