Nagyon visszataszító jelenség vagyok?
Szerintem abszolút nem vagy visszataszító. Bár képet nem láttam rólad.
Örülj, hogy vékony vagy és magas, annyi jó ruhát felvehetsz. :)
Nekem pl bejön a keskenyebb csípő :)) És szeretnék én olyan magas lenni, mint te.
Szerintem lehetne önbizalmad, átlagon felüli lehetsz, biztos vagyok benne, hogy jól nézel ki.
Csináltass egy jó frizurát, sminkeld ki magad szépen, vegyél fel egy szép ruhát, amiben jól érzed magad és örülj. Semmi baj nincs veled, nem is értem, honnan veszed :) Melyik idióta mondta ezt neked? Mert nincs igaza.
19,lány
egyáltalán nem vagy gáz...te ilyen vagy.sztem jól nézhetsz ki,szeretnék én is olyan vékony lenni:(
de ha linkelsz egy képet,többet tudunk mondani:P
14/L
Bár képet nem láttam rólad, a leírásod alapján örülnék, ha így nézhetnék ki.
Én 158(!) centi vagyok, és túlságosan telt (bár van aki szerint csinos, mert van rajtam mit fogni, de szerintem undorítóóó.) Ráadásul képtelen vagyok fogyni. Széles a csípőm is. 17/L
Írjatok privibe és annak küldök képet:)
am köszi a válaszokat:)
Szia, így nem sokat tudok mondani de nem nézhetsz ki rosszul.
Az a jó hogy vékony vagy, és sok mindent feltudsz venni.:)És konkrétan mi a bajod a magasságoddal?Sztem nem vagy alacsony és nem is túl magas sztem pont jó súlyodhoz.
az en testverem is(aki lany) 180 cm es 56 kg...(19 eves)o is az elejen nagyon "gorillanak " erezte magat...mert a baratnoi mellett nagyobb volt..de most mar nem gondol ilyesmire...de hidd el azert a magas csajok kitunnek a a tomegbol ...ezzel az alakkal meg modell is lehetnel;););)
legy buszke a magassagodra meg az alakodra nem mindenkinek adatik meg ...es a csipo meg, meg alakulni fog;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!