Legszebb modell a világon?
Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 22:54
3/29 anonim válasza:
4/29 anonim válasza:
Eva Herzigova, Milla Jojovich
(nem linkelek, keresd meg őket)
Na ők még az igazi topmodellgenerációba tartoztak, nem úgy mint ezek a mai 12 egy tucat kis senkik.
5/29 anonim válasza:
Milla abszolút favorit, nagyon gyönyörű a mai napig is.
Miranda is nagyon szép, csak tényleg az a baj vele, hogy minden 3. modellnek ilyen az arca.
6/29 anonim válasza:
Igazi topmodelgeneráció?
Elég nagy ostobaság ilyesmiről beszélni, mivel a szépség a lehető legszubjektívabb dolog. Nekem Miranda Kerr tetszik jobban, neked Eva Herzigova.
A divat sem fejlődik vagy visszafejlődik, hanem egyszerűen változik.
Erről a nőről is az a véleményed, hogy tucat?
8/29 anonim válasza:
9/29 anonim válasza:
Kifejezetten egyiksem szép számomra,de talán Irina Sheik fotókon gyönyörű szép,viszont láttam róla egy-két videót és ott ha vigyorog paprika szája van:)
10/29 anonim válasza:
A szépség szubjektív dolog, ez teljesen igaz. De egy jó modell sose attól lesz jó modell, hogy SZÉP, hanem attól, hogy érdekes, ezer arca van, változatos, egyszerre tudnak belőle angyalt és démont faragni. Én nem azt mondom, hogy az általatok linkelt modellek nem szépek, dekoratívak, mert azok, de a modellszakma nem erről szól: ezek a modellek unalmasak, nem izgalmasak, ellentétben a régi topmodellgenerációval. Mondjuk már ez a szakma se a régi, felhigította a sok celebből, színésznőcskéből lett "modell". Én dolgoztam modellügynökségnél, az volt a munkám, hogy modelleket kellett felkutatnom. Mai napig szokásom, hogy lopva figyelek bizonyos nőket, és elképzelem, alkalmas lenne-e modellnek. Sok szép nő van, de igazi modellnek alkalmas nagyon-nagyon kevés. Volt is sírás, mikor az egyik ex-szépségkirálynő munkát kért, de nem kellett, mert unalmas, tucat, egysíkú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!