Miért van az hogy a mellemen a bimbónál hosszú szőrszálak vannak? És ezt hogyan lehetne elkerülni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 3. 14:41
1/5 anonim válasza:
mert hormonális elváltozásod van
2/5 anonim válasza:
nekem is van. Csak úgy kinőttek. Mi tudsz tenni: én csipesszel kihúzom. Más megoldás nem igen van, nem hiszem hogy el tudnád kerülni hogy kinőjenek.
3/5 anonim válasza:
Dehogy van hormonális elváltozásod!!!! A nők nagy többségének van, csak nem beszélnek róla. De ez nem jelenti azt, hogy Neked bármi bajod is lenne. Viszont tényleg nem igazán tudod elkerülni, csak hogy csipesszel kihúzgálod.
4/5 anonim válasza:
Villanóényes v lézeres szőrtelenítéssel kiszedik az aestethica klinikán, vagy keress rá a neten a végleges szőrtelenítésre!
5/5 anonim válasza:
Csipesz!!! Ingyenes és hamar megvan. Nekem is van. Ha kiszedem csak 1 hónap múlva kell ismét hozzányúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!