Szerintetek hogy nézek ki? Milyen az arcformám? Milyen haj állna jól?
Figyelt kérdés
Szeretnék kezdeni valamit magammal, de nem tudom hogy milyen haj állna jól.
Itt egy kép rólam.. [link]
2011. márc. 1. 17:45
31/33 anonim válasza:
Nyugi, nincs Veled semmi gond. Rossz szögből készült a fotó, ennyi. Nézz körül a neten, hogy bizonyos fényhatásokkal, beállításokkal hány férfit fotóznak nőként és hány nőt fiúként (persze ezt direktből). A másik képen teljesen egyértelmű, hogy egy helyes fiú vagy. Fiatal vagy, még sokat fogsz alakulni!
Ez szerintem jól állna.
Amúgy ne félj, ha levágják hamar visszanő. De célszerű nem túl rövidre nyíratni, hogy fokozatosan hozzászokj a másik stílushoz.
Remélem tudtam kicsit segíteni.
22/L
Amúgy szerintem helyes vagy! :)
32/33 anonim válasza:
Tisztázd máskor a nemed a kérdés elején...
33/33 anonim válasza:
sztem ilyen justin bieber-es haj csak nem annyira hosszú meg ilyen nagyon lenyalt xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!