90/60/78? nagyon rossz?
A nagy méretű kebleket sokkal kevesebben szeretik, mint hinnéd. Ha vékony vagy, direkt jól is áll neked.
Mellesleg midegy, ha egy férfi a melleisnél közelít meg, akkor kb. annyi figyelemre is érdemes...
Nem biztos, hogy rossz az. Igazából látnom kellene, hogy me tudjam ítélni. Valóban nem csak a méretek számítanak. A mell lehet kicsi is, jó az, de akkor legyen formás. És tudni kell öltözködni. Azt mutasd magadból, ami szép.
És tényleg kell hozzá egy jó kisugárzás, az a legfontosabb. Próbáld elfogadni magad. Egy olyan lány, akinek jó a kisugárzása, látszik rajta, hogy magabiztos, kedves, majdnem mindegy, hogy néz ki. Az ilyenek kinézetére nem szoktam emlékezni, a belső szépség jobban megragad. Persze van, aki mellel hódít :P
(22/ffi)
Szija!!
Első vagyok!
azért a 78 centis mellbőség nem rossz! a többi is tetszik
nem nézhetsz ki rosszul!
De, azért ahoz h megmondjam, hogy kicsi-e a melled, ahoz még kellene nekem egy kosárméret infó...A,B,C,D?
Ha sportos vagy, és sportolsz, akkor egyél többet, és sportolj kevesebbet. Elvégre a mell is hízik, zsírszövet gyűlik oda. Kerekedni fog a csípőd is (mert azért szerintem a 90-es csípőbőség még nem olyan hú se nőies).
Sokat sportoltam én is, atlétikáztam több évig, meg is látszik. Akkoriban kb. 160 centi és 62 kiló voltam, kicsit sem húsos, inkább izmos deszka. Aztán átkerültem másik suliba, abbamaradt a sport, annyit zabáltam, amennyi belém fért. Hetente tornáztam párszor, főleg alakformálókat, nem szálkásító gyakorlatokat. Megnyúltam, 174 centi vagyok, a súlyom ma 62,6 kg volt, viszont megnőttek a melleim, kerekebb lett a csípőm. (98-67-94)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!