Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 90/60/78? nagyon rossz?

90/60/78? nagyon rossz?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 21:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A nagy méretű kebleket sokkal kevesebben szeretik, mint hinnéd. Ha vékony vagy, direkt jól is áll neked.

Mellesleg midegy, ha egy férfi a melleisnél közelít meg, akkor kb. annyi figyelemre is érdemes...

2009. febr. 16. 21:28
 12/26 anonim ***** válasza:
17%
Van 78as mell? nemcsak 70-75-80-85 (/a,b,c,d) vannak?
2009. febr. 16. 21:30
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy rossz az. Igazából látnom kellene, hogy me tudjam ítélni. Valóban nem csak a méretek számítanak. A mell lehet kicsi is, jó az, de akkor legyen formás. És tudni kell öltözködni. Azt mutasd magadból, ami szép.

És tényleg kell hozzá egy jó kisugárzás, az a legfontosabb. Próbáld elfogadni magad. Egy olyan lány, akinek jó a kisugárzása, látszik rajta, hogy magabiztos, kedves, majdnem mindegy, hogy néz ki. Az ilyenek kinézetére nem szoktam emlékezni, a belső szépség jobban megragad. Persze van, aki mellel hódít :P

(22/ffi)

2009. febr. 16. 21:30
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem rossz. Méghogy nem vagy nőies?:D Ilyen csípő derék aránnyal nagyon is nőies vagy:D
2009. febr. 16. 21:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
nem olyan rossz, hidd el :) nekem is volt 78as mellbőségem és egy kivágottabb topban meg is néztek a fiúk :) a lényeg h formásak legyenek, nem az h nagyok. a csípőd meg a derekad pedig tökéletes :)
2009. febr. 16. 21:38
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
Ebből a három számból nem sokat lehet megtudni. Linkelhetnél képet is.
2009. febr. 16. 22:12
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
24 éves vagyok majdnem ilyen méretekkel csak nekem a mellem 75. Mégsem zavart még senkit sem, és már engem sem, ígyis sok "rajongóm" akad. Szokj hozzá, nem a méreteid miatt fognak szeretni. Akit meg csak az érdekel mehet a levesbe, nem?:D
2009. febr. 17. 13:50
 18/26 anonim válasza:
100%

Szija!!

Első vagyok!

azért a 78 centis mellbőség nem rossz! a többi is tetszik

nem nézhetsz ki rosszul!

De, azért ahoz h megmondjam, hogy kicsi-e a melled, ahoz még kellene nekem egy kosárméret infó...A,B,C,D?

2009. febr. 17. 14:38
 19/26 anonim ***** válasza:
56%

Ha sportos vagy, és sportolsz, akkor egyél többet, és sportolj kevesebbet. Elvégre a mell is hízik, zsírszövet gyűlik oda. Kerekedni fog a csípőd is (mert azért szerintem a 90-es csípőbőség még nem olyan hú se nőies).

Sokat sportoltam én is, atlétikáztam több évig, meg is látszik. Akkoriban kb. 160 centi és 62 kiló voltam, kicsit sem húsos, inkább izmos deszka. Aztán átkerültem másik suliba, abbamaradt a sport, annyit zabáltam, amennyi belém fért. Hetente tornáztam párszor, főleg alakformálókat, nem szálkásító gyakorlatokat. Megnyúltam, 174 centi vagyok, a súlyom ma 62,6 kg volt, viszont megnőttek a melleim, kerekebb lett a csípőm. (98-67-94)

20/L

2009. febr. 17. 17:02
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
azon nem segit se torna se hizas...es neis akarj hizni se,majd lesz idod idos korodba...ha valaki megszeret nem a melleid fogja szeretni hidd el nekem amugy feltalaltak a szivacsos,vagy isten tudja mien melltarokat...szerintem tokeletes vagy...es tokeletesebb ne akarj lenni mert oan nem letezik:)
2009. febr. 20. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!