12/15 anonim 

válasza:

Miért vagytok ilyenek válaszolók? Lehet lepontozni, de azért mert sötét a lába nem cigány! Miért vagytok ilyen kegyetlenek? Szerintem nem egofényezés miatt rakta fel ezt a képet, hanem azért, mert meg akarja tudni ti mit gondoltok a lábáról! Olyan parasztok vagytok, ha már rögtön lecigányozzátok az embert!
Szerintem nagyon szép lábaid vannak : ) A combodat kicsit formázhatnád, de így is jól néz ki : )
13/15 anonim 

válasza:

szerintem ez egy elég gáz kérdés, mivel mindenkinek van egy valamilyen szépérzéke és önkritikája. döntsd el, hogy az alkatodhozképest milyen... ha meg tényleg az a bajod, hogy nézzétek milyen szép a lábam, na akkor még gázabb^^"
14/15 anonim 

válasza:

Szépek nagyon. Azt hiszem tudnálak szeretni és a szép lábaid is kényeztetném, nem kicsit. :)
15/15 anonim 

válasza:

helyesen ír, úgyhogy tutira nem cigány. :D az hogy barna a bőre azt meg imádom :$ a lábaid 10ből 11-esek :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!