Kövérnek számítok? - Néha rosszul érzem magam a barátnőim körében mivel ők tényleg nagyon vékonyak.
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,165-167cm és 67kg,az orvosok még régebben azt mondták h nehéz a csontozatom.Az alakom inkább egy homokóráéhoz hasonlít(nagy mellem,popsim,combom van)2011. febr. 26. 14:36
11/17 anonim válasza:
Biztos, hogy nem vagy kövér. Ahogy látom elég magas vagy, és a cicanadrág előnyös, még jobban kiemeli a vonalaidat.
F/16
12/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Merrefelé laksz? Esküszöm láttam már valakin azt a felsőt.
13/17 anonim válasza:
Nem vagy kövér, de úgynevezett rakéta alkatod van. Kicsit próbálj meg tornázni, hogy kicsit kicombosodj, kerekebb popsi, jobban elváljon a derekad a csípődtől... A kilókkal szerintem nincs para, csak az elosztáson próbálj javítani.
14/17 anonim válasza:
Nos tehat... En 28 eves vagyok 175 cm. es 62 kilo. Oszinten szolva 2-3 kilo minusz es tokeletes az alakom. De aghogy elneztem a kepeidet szerintem jol nezel ki. Tehat nem a kilok a fontosak hanem az osszhang. Es nem tudom de gondolom nem mindegyik vekony baratnodnek adatott meg az a szerencse hogy nagy mellekkel aldotta meg a sors!
15/17 A kérdező kommentje:
Csongrád megyében lakok, de ez a felső tucat darab :)
2011. febr. 26. 16:04
16/17 anonim válasza:
szerintem sem vagy kövér, talán kicsit teltebb az átlagnál, de pl. felsőtested teljesen rendben van, én picit lábra gyúrnék a helyedben ;)
17/17 anonim válasza:
Nem vagy egy nádszál, de a helyi lokálban a shukarshavok tuti magujjaznának pár soron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!