Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 1 cm-es anyajegy van a dekoltá...

1 cm-es anyajegy van a dekoltázsomon, pont középen. Nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Messziről olyan mintha valami nyaklánc medálja lenne ott. Mit csináljak vele ? :S Emiatt sok fölsőmet nem tudom felvenni mert szégyellem ezt az anyajegyet ott ... :(
2009. febr. 15. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele,vagy szedesd le.
2009. febr. 15. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van az a szexepilem:D:D
2009. febr. 15. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne szégyelld, hanem viseld büszkén! Az a tiéd, másnak nincs olyan.:) Bátran vegyél fel olyan felsőket, amik nem takarják.Neked ez a különlegességed és egyedivé tesz.
2009. febr. 15. 14:20
 4/7 anonim válasza:
100%

Nekem is van csak épp nem ott, nekem szinte az egész hátamat beteríti.

Szerintem nem gáz!Sőt viseld büszkén, ha nagyon nem tudod elfogadni akkor viszont szedesd le.

2009. febr. 15. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy viselj medált.
2009. febr. 15. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne édekeljen mások véleménye ! Ha téged nagyon zavar akko orvos le tudja venni onnan és nem is fog látszani ! Ha nagyon sokat súrlódik az anyajel úgy értem olyan helyen van , akkor jobb is ha leveteted mert el is rákosodhat sajna ... Pl ha nyakon van ott a nyakláncok súrolják .
2009. febr. 15. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
Legyél büszke rá. Komolyan. :) Nekem az arcomon van egy apró kis lencse, és tényleg tetszik másoknak is. A hátamon van egy nagy barna, azt ritkán szoktam elővillantani, mert nagy hatása van. :) Egyébként pedig elmehetnék leopárdnak. :)
2009. febr. 15. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!