1 cm-es anyajegy van a dekoltázsomon, pont középen. Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Messziről olyan mintha valami nyaklánc medálja lenne ott. Mit csináljak vele ? :S Emiatt sok fölsőmet nem tudom felvenni mert szégyellem ezt az anyajegyet ott ... :(2009. febr. 15. 12:55
1/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele,vagy szedesd le.
2/7 anonim válasza:
Nekem is van az a szexepilem:D:D
3/7 anonim válasza:
Ne szégyelld, hanem viseld büszkén! Az a tiéd, másnak nincs olyan.:) Bátran vegyél fel olyan felsőket, amik nem takarják.Neked ez a különlegességed és egyedivé tesz.
4/7 anonim válasza:
Nekem is van csak épp nem ott, nekem szinte az egész hátamat beteríti.
Szerintem nem gáz!Sőt viseld büszkén, ha nagyon nem tudod elfogadni akkor viszont szedesd le.
6/7 anonim válasza:
Ne édekeljen mások véleménye ! Ha téged nagyon zavar akko orvos le tudja venni onnan és nem is fog látszani ! Ha nagyon sokat súrlódik az anyajel úgy értem olyan helyen van , akkor jobb is ha leveteted mert el is rákosodhat sajna ... Pl ha nyakon van ott a nyakláncok súrolják .
7/7 anonim válasza:
Legyél büszke rá. Komolyan. :) Nekem az arcomon van egy apró kis lencse, és tényleg tetszik másoknak is. A hátamon van egy nagy barna, azt ritkán szoktam elővillantani, mert nagy hatása van. :) Egyébként pedig elmehetnék leopárdnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!