Sminkkel vagy smink nélkül szebb az ember?
Én nagyon ritkán sminkelek... fellépések, alkalmak, meg esetleg havonta egyszer-kétszer, amikor olyan kedvem van.
Nekem ez egy elég időigényes dolog, mert ha már csinálom, akkor normálisan, és sajnálnék reggelente fél órával korábban kelni, csak hogy sminkeljek. :D
És képes vagyok vállalni a saját arcom mindenféle festék nélkül is. Tulajdonképpen sajnálom azokat a lányokat, akik sehova nem mennek smink nélkül... ismerek egy lányt, aki ha olyan jön hozzájuk, aki nem látta smink nélkül, elbújik a szobájába és ki sem mozdul... osztálytársam pedig minden nap sminkel, egyetlen egyszer jött be festék nélkül, mindenki azt hitte, hogy meghalt valaki, vagy beteg, stb... és nem azért, mert csúnya lenne, hanem mert megszoktuk a "maszkját", azt a csillogó, színes álarcot.
Nekem nem hiányozna ez... én jól érzem magam így is, a bőrömnek is jobb, akkor dörzsölöm meg a szemem, amikor akarom, és arra sem kell betegesen figyelnem, hogy elkenődött-e a szemceruza, stb...:D
17/L
Nekem meg egyszerűen nem áll jól :D Meg amúgy is, ha megdörzsölném a szememet, szétkenődne az egész, tök kényelmetlen. Sose sminkelek, nem érzem tőle jobban magamat, akkor meg minek? Nem vagyok egy szépségkirálynő, de elfogadtam magamat így ahogy vagyok.
Persze, lehet sminkelni, de csak mértékkel! Röhöghetnékem van, mikor szembejön velem az utcán egy 12 éves kislány, vakolattal a fején.
15/L
Csak magamból indulhatok ki;
mindenki szerint, és jómagam szerint is szebb vagyok smink nélkül, egyszerűen szép az arcom, ennyi.
A hajammal ellenben rengeteget kell foglalkoznom, mert az egy rémálom... szóval kinek ez, kinek az...
* A smink nélküli emberek nekem kicsit slampos, fáradt hatást keltenek.
A sminkeltek meg műanyagot. Akkor inkább vagyok igazi és fáradt, mint mű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!