Szép a bal oldalon látható lány? 10 pontból mennyit adnátok neki? És aki jobb oldalt van?
Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 17:23
21/41 A kérdező kommentje:
aki csak ismeri, mind azt mondja hogy mennyire bírja. 2(!!) kivétel van, akik nem szeretik, meg én :D
a többi rengeteg ember imádja :S
te gellértes voltál?? te sem bírtad?
2011. febr. 22. 19:02
22/41 anonim válasza:
Mindketten csúnyák.
A baloldali 4/10
A szemüveges: 3/10
23/41 anonim válasza:
miért, elment a gellértből? ezt nem is tudtam.
szóval nem, én még általánosban jártam vele egy osztályba. összesen két barátnője volt, és velük tényleg eléggé nagyképűen meg egósan viselkedett. a többiek le se sz@rták:DD hát, elég sötét gyerek, azt tudom.
24/41 A kérdező kommentje:
nem ment el, még mindig ott rontja a levegőt
szerencsére sose jártam oda :D
2011. febr. 22. 21:40
25/41 anonim válasza:
szerintem a szemüveges szebb. valahogy aranyosabb. a bal oldalinak aggreszív feje van..
29/41 A kérdező kommentje:
xDDD
sztem egy fokkal jobb :D :D
monjuk erről a *****ról alapból csak sz*r lehet xD
2011. febr. 23. 22:44
30/41 anonim válasza:
ismét a volt osztálytársa vagyok: emlékszem, mindig azon ment a téma, hogy mennyire zsíros meg korpás a haja. örömmel látom, hogy azóta se változott xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!