Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik emeli ki szebben a...

Melyik emeli ki szebben a zöld szemem? SOS csajok!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hófehér bőröm van, mások szerint gyönyörű élénk zöld szemem, szőkésbarna hajam.

Nagyon szeretném megváltoztatni, mert olyan semmilyen az összhatás.

Szerintetek jól állna egy középbarna hajszín barna szemöldökkel? Szeretnék mellette néha szoliba menni, így a színem is jobb lenne, de fehéren is adna egy kis színt szerintem. A lényeg, hogy a szép zöld szemem nem akarom elnyomni, szerintem úgy is kiemelné, sőt, talán jobban.

Vélemények?

19/L

2011. febr. 22. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Kiemelné, de talán az is elég lenne, ha sminkelnél, és szoliznál egy kicsit!
2011. febr. 22. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Először csak szinezőt használj, hátha megbánod!
2011. febr. 22. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha be szeretnéd festeni a hajad, akkor mindenképp vörösre, mert annál jobban egyik hajszín sem emeli ki a gyönyörű zöld szemeket.:)

A szolit szerintem hanyagold.

Ilyen típusú vörösre gondoltam: [link]

2011. febr. 22. 11:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem ez tetszik:

[link]

Nem merem bevállalni. Egyrészt nem az én színem, nem tudom magamon elképzelni, így marha jól néz ki. Másik dolog, a vörösből sosem lenne többé szőke.

Középbarna már volt tincsekben, nagyon tetszett.

2011. febr. 22. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

egy barnás vörösess szépen kiemeli:D

2011. febr. 22. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
tiszta vicces olyan mint ha ezt a kérédst én írtam volna xDD szóval szeretnék én is válaszokat kapni , de nekem sem tetszik a vörös , oké hogy kiemeli de természetellenes a piros haj.. szerintem
2011. febr. 22. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell pirosra festeni ahhoz, hogy kiemelje a zöld szemet, sőt! A természetesnek ható vörös sokkal szebben mutat a zölddel. Nem tudom miért kell mindig a végleteket nézni.
2011. febr. 22. 16:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom megnézni a képet. A kép nem található!

Belinkelnéd újra, kérlek? A barnás vöröset? Amúgy azt hogy lehet elérni? Van ilyen festék, vagy keverve?

2011. febr. 24. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!