Milyen az alakom? Mennyit kellene fogynom (ha kellene)? 10-ből hány pontot adnál az öltözködésre? Szerinted közönséges?
Nem is látszik a karja egészben, a hasát se látom, h kibuggyanna...
10 kg-ot? Akkor már xilofonozni lehetne a bordáin, bár igen, van, akinek ez tetszik.
Akik meg azt írták, hogy a minta el van torzulva, meg nem elasztikus:
Ez most nem jött össze, ugyanilyen ingem van, rózsaszínben, az anyaga elasztikus, a dekoltázs direkt ilyen, szándékosan nincs felső gomb hozzá, a mellrésznél meg szintén direkt így van a minta:-D
Az az 1 igaz, hogy kicsit rövidnek tűnik... bár nekem is gyakran észrevétlenül felcsúszik.
Szerintem nem kéne fogynod, viszont az előző válaszoló, aki szerint ennek a felsőnek így kéne állnia, az szerintem nem látott még inget.
Könyörgök, kérdező, ezt többet ne húzd fel, mert egyszerűen kicsi rád!
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:45
Ingből is van ezer féle fajta.
Én vagyok az aki azt írta, hogy 10kg-ot kéne fogynod.
Hát figyelj. Ez az én véleményem. Csak magamból indultam ki, mert én kb egy 5össel könnyebb lehetek (vagyis így kép alapján úgy ítélem meg:) ), és én kb 5 kilót adnék le. Csak ez alapján írtam, hogy sztem egy 10-est ledobhatnál. De látod másoknak meg ez tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!