Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen az alakom? Mennyit...

Milyen az alakom? Mennyit kellene fogynom (ha kellene)? 10-ből hány pontot adnál az öltözködésre? Szerinted közönséges?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 21. 15:35
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem is látszik a karja egészben, a hasát se látom, h kibuggyanna...

10 kg-ot? Akkor már xilofonozni lehetne a bordáin, bár igen, van, akinek ez tetszik.

Akik meg azt írták, hogy a minta el van torzulva, meg nem elasztikus:

Ez most nem jött össze, ugyanilyen ingem van, rózsaszínben, az anyaga elasztikus, a dekoltázs direkt ilyen, szándékosan nincs felső gomb hozzá, a mellrésznél meg szintén direkt így van a minta:-D

Az az 1 igaz, hogy kicsit rövidnek tűnik... bár nekem is gyakran észrevétlenül felcsúszik.

2011. febr. 21. 19:05
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kéne fogynod, viszont az előző válaszoló, aki szerint ennek a felsőnek így kéne állnia, az szerintem nem látott még inget.

Könyörgök, kérdező, ezt többet ne húzd fel, mert egyszerűen kicsi rád!

2011. febr. 21. 19:30
 13/36 A kérdező kommentje:
oké.10 Kg???Tényleg ennyi plussz van rajtam?
2011. febr. 21. 19:41
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez is ilyen, mellrésznél DIREKT húzott, ez nem is ing, hanem egy passzos felső, aminek blúz fazonja van.

[link]

Na ez egy ing.

Van különbség.

NINCS rajtad 10 kg plussz, normál alkatod van.

2011. febr. 21. 19:45
 15/36 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:45

Ingből is van ezer féle fajta.

2011. febr. 21. 20:52
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Fogynod szerintem nem kell, csinos alakod van. Viszont az az ing borzalmas. Mármint nem maga az ing rossz, csak vegyél egy számmal nagyobbat, és gombold be rendesen.
2011. febr. 21. 20:56
 17/36 A kérdező kommentje:
Köszi.Nem veszem fel többet ezt az inget.
2011. febr. 21. 20:58
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak ne így. :) Nekem is van egy ugyanilyen ingem, csak rendesen leér az alja, meg begombolom. Úgy szerintem nincs vele baj.
2011. febr. 22. 09:26
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
ez eltorzult mintát nem a mellénél írtam, hanem a derekánál. az tök egyértelműen látszik, h felül dierkt olyan a minta:) egyébként meg lehet, h felül direkt nincs gomb, de ő még azt sem gombolta be, amit lehetett volna. látszik a szabad gomb. de azthiszem ennyi mindenki véleménye már úgyis meggyőzte.:)
2011. febr. 22. 15:50
 20/36 anonim ***** válasza:
38%

Én vagyok az aki azt írta, hogy 10kg-ot kéne fogynod.

Hát figyelj. Ez az én véleményem. Csak magamból indultam ki, mert én kb egy 5össel könnyebb lehetek (vagyis így kép alapján úgy ítélem meg:) ), és én kb 5 kilót adnék le. Csak ez alapján írtam, hogy sztem egy 10-est ledobhatnál. De látod másoknak meg ez tetszik:)

2011. febr. 22. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!