Mi a különbség a parfumcenter és a parfumplaza.hu között?
Figyelt kérdés
Nem egy cég ez? Mert ugyanaz a szövege :D Ingyenes szállítás, garantált ajándék.... Rendeltél már innen? Ha máshonnan akkor hol?2011. febr. 19. 21:48
1/6 anonim válasza:
én már mindkettöböl rendeltem.....és tényleg csak annyi a különbség hogy figyelned kell melyiknél olcsobb a parfüm amit kiválasztottál :) augy minden eredeti és megbizhato és évek ota élek vele és csak ajánlani tudom!
2/6 A kérdező kommentje:
köszi. most ugyláotm 100ft-tal olcsóbb a parfumplaza.hu :)
2011. febr. 20. 00:06
3/6 A kérdező kommentje:
milyet rendeltél? Én az Aquolina Pink Sugarat szeretném... :)
2011. febr. 20. 00:06
4/6 anonim válasza:
én évek ota DKNY Red Delicious vagy Be Delicious....aztán most kaptam ajándékba a fekete változatot a DKNY Delicious Night :)
5/6 anonim válasza:
Ők egy cég. Én már többször rendeltem a parfümcentertől, és mindig meg voltam elégedve.
6/6 A kérdező kommentje:
nem ismerem azt :) Nah majd én is rendelek, ha nem lesz olcsóbban üzletbne, de szerintem nincs :) Köszi a válaszokat!
2011. febr. 21. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!