Valaki mostanában a Takko-ban? : o
A kérdésem az lenne ,hogy megérkeztek a tavaszi kollekciók (:
Neked tetszettek?:O
Nem!
Sőt semmi nem tetszik a takkoban,vagyis van ami igen és azt meg is vettem párszor de mind egy mosás után összement,kerestem magamban a hibát,de nem csak én jártam így,barátnőm is....szóval én nem veszek semmit többet inkább megyek drága helyre(bár ruhában nem fukarkodom,ha tetszik úgyis megveszem)de akkor sem egyek a Takkoba,ha ők fizetnek akkor sem!
nekünk is vannak matricáink :) nagyon jók hogy vannak ilyen akciós kuponok! :)
én nagyon szeretem a takko-t szerintem jó minőségű ruhák vannak és nekem semmi bajom a ruhákkal. nagyon tartósak és a farmerokat imádom onnan!jól néznek ki,és megvannak már jó ideje pedig azért nyúzom őket rendesen.de nagyon jól bírják a strapát.a fölsőket is nagyon szeretem meg a kiegészítőket is. szerintem érdemes elmenni. igazán nőies darabok is vannak :)
viszont ellátogatsz a weblapukra akkor találsz pár dolgot amik a 2011 tavaszi kollekcióból valók: [link]
Remélem segítettem! :o)
Holnaap megyek és megnézem.(: A weboldalt már megnéztem(:
köszii(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!