Milyen fürdőruha tetszik nektek?
Nekem a trikinik nagyon tetszenek. Ez nagyon szép, bár az nem tetszik benne, hogy a mell résznél nem tart eléggé.
Ez meg még az előzőnél is jobban tetszik: [link]
Három éve vettem egyet, fekete és ezüst minta van benne, mell részen szépen tart, kosaras. Szerintem idén nem veszek újat mert ezt is alig használtam csak tavaly volt rajtam 1-2x.
Pont olyanról nem tudok linkelni amilyen nekem van, de kb ez a fazon csak fekete: [link]
Nekem a sortnadrágosok tetszenek legjobban. :) [igen, tudom, hogy még kb 2008ban-2009ben volt divatos...ezért sem találtam 2010ben -.-] De amit 2010 nyarán vettem az is nagyon bejön.
Hogy milyet veszek idén, az majd még eldől. Ha sikerül lefogynom kb 51-55 kgra, akkor tankinit vagy trikinit, ha 56-60 kgra [bár ez attól is függ majd, hogy jó lesz-e az alakom végre, vagy zsíros és vékony leszek], akkor valami sima bikinit, ha meg nem fogyok le, akkor...ahh..úgyis lefogyok. :D
én maradok a sima, fekete bikininél. nem divatbemutatóra megyek, hanem őrültködni a barátokkal, vagy pihenni, napozni, trikiniben lebarnulni meg hát...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!