Melyik fürdőruha tetszik ezek közül? És miért?
2011. júl. 4. 15:29
1/17 anonim válasza:
3... de a szine ennek is ocsmány
2/17 anonim válasza:
Szerintem az 1. a legjobb formáju, de a harmadiknak a szine.. azt a kettöt összeraknám:D
3/17 anonim válasza:
Nekem az első belinkelt képen a második tetszik, a vörös. Nagyon nőies és dögös. Mint egy koktélruha, csak bikiniben. :)
4/17 anonim válasza:
3. tetszik a legjobban. És a színe se rossz szerintem.
5/17 anonim válasza:
Az első link 2.ja tetszik. Az én csnt és bőr kollekció testemhez nem passzolna az első... De ha választani kell a 3.at választanám..Az tök jó:) Hol lehet ilyet kapni? (mondjuk én kéket vennék,de ez a lila is nagyon :D:D ) 25L
6/17 anonim válasza:
nekem is a 3. ( csak lehetne olyan vörös mint az első képen a 2. :DDDD ) de a lila se rossz :)))
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , még jöhetnek!
2011. júl. 4. 15:38
8/17 anonim válasza:
Nekem 2. és 3. De lehet, hogy a 3. csak azért, mert nagyon dekoratív a lány, aki viseli. Mert amúgy nekem nem tetszik az olyan alsó, aminek vastag(abb) a pántja.
10/17 anonim válasza:
az első a legjobb, a második nekem olyan kislányos :D a harmadikban nekem semmi nem tetszik.
az elsőnek a színe meg a formája is jó. szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!