Lenne esélyem modellkedni? (kép)
Szerintetek megpróbáljam?a magasságom és az alakom meg van hozzá.Köszi a válaszokat!
Kérdezpnek:
Igen, van esélyed.
Ha tényleg elhivatottnak érzed magad akkor próbálj meg feltűnni valami modelles megmérettetésen, nem tudom hogy van-e még Veet szépségverseny Görög Zitával - anno osztálytársaim mentek, jól le is hordták őket hogy ez nem 14éveseknek van... - öhm, azt nem tudom hogy Te hány éves vagy.
Vagy azok a modellügynökségek amik a Glamourban, Joyban is meg szoktak jelenni - de semmi helyi hülye kamutanfolyam mert jól lehúznak pénzzel és semmi több.
Jah és ha modell leszel már ne fogyj többet, nem lenne egészséges :) a sport jó ötlet, pártolom!
Többieknek:
Nah kis buták akik azt mondják hogy nem ő az, tessék csak a képen rákattintani a mentés másként gombra és meglátod hogy az a neve a fájlnak hogy oldalr.kepfeltoltes. Tehát a gépén úgy van elmentve, hogy oldalról, mert a kepfeltoltes.hu a gépen meglévő fájlnevet használja.
Jah és ti kértétek tőle hogy más képet is töltsön...-.-
és ha netről szedte volna, valami olyan lenne a neve 23242.kepfeltoltes vagy JennyTinsly.kepfeltoltes stb. stb.
20/L
177 és 55 kiló?:D:D:D:D:D
Kicsilány én 176 vagyok és 56 kiló és ennél sokkal vastagabb vagyokÉ:D elhiheteted.. EZ KAMU!
Utolsó, csak saját magadat égeted a hozzászólásoddal.
Állíts magad mellé 10 másik nőt, akik ugyanolyan magasak és ugyanannyi a súlyuk. Mindegyiknek!! más lesz az alakja.
Ugyanis a csontozat, a testzsírszázalék, az izomösszetétel és az arányok mindenkinél mások.
Én pl. 171 centi magas vagyok és 58 kg, mégis kiállnak a csontjaim, egy deka felesleg nincs rajtam. Sokan 50 kilósnak néznek.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:20
voltam.
Előttem szólónak igaza van.
Volt egy osztálytársam iszonyat vékony 185 centi körül és 72 kiló volt!!!
Csontozat, testzsírszázalék, izomzat...nem a súly számít.
Ezért is vannak már testzsírszázalékos mérlegek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!