Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lenne esélyem modellkedni? (kép)

Lenne esélyem modellkedni? (kép)

Figyelt kérdés

Szerintetek megpróbáljam?a magasságom és az alakom meg van hozzá.Köszi a válaszokat!

[link]

2011. febr. 17. 15:24
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu kérdés?Ezt nem értem.
2011. febr. 17. 17:16
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, az új Natalia Vodianova :)
2011. febr. 17. 17:48
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
a vállad nem túl keskeny?
2011. febr. 17. 18:03
 24/42 anonim ***** válasza:
79%
Hogy neked lenne-e, azt nem tudom, de a képen szereplő lánynak nagyon jó lehetőségei lennének. :)
2011. febr. 17. 18:23
 25/42 anonim ***** válasza:
Tipikus modell alkat vagy, igen. Vékony vállak, pici (szinte nincs) mellek, és... Ezen a képen olyan az arcod, mint a tipikus modelleknek. Bocsáss meg, Én ezt már unom.
2011. febr. 17. 18:43
 26/42 anonim ***** válasza:

Kérdezpnek:

Igen, van esélyed.

Ha tényleg elhivatottnak érzed magad akkor próbálj meg feltűnni valami modelles megmérettetésen, nem tudom hogy van-e még Veet szépségverseny Görög Zitával - anno osztálytársaim mentek, jól le is hordták őket hogy ez nem 14éveseknek van... - öhm, azt nem tudom hogy Te hány éves vagy.

Vagy azok a modellügynökségek amik a Glamourban, Joyban is meg szoktak jelenni - de semmi helyi hülye kamutanfolyam mert jól lehúznak pénzzel és semmi több.

Jah és ha modell leszel már ne fogyj többet, nem lenne egészséges :) a sport jó ötlet, pártolom!

Többieknek:

Nah kis buták akik azt mondják hogy nem ő az, tessék csak a képen rákattintani a mentés másként gombra és meglátod hogy az a neve a fájlnak hogy oldalr.kepfeltoltes. Tehát a gépén úgy van elmentve, hogy oldalról, mert a kepfeltoltes.hu a gépen meglévő fájlnevet használja.

Jah és ti kértétek tőle hogy más képet is töltsön...-.-

és ha netről szedte volna, valami olyan lenne a neve 23242.kepfeltoltes vagy JennyTinsly.kepfeltoltes stb. stb.

20/L

2011. febr. 17. 19:20
 27/42 anonim ***** válasza:
18%

177 és 55 kiló?:D:D:D:D:D

Kicsilány én 176 vagyok és 56 kiló és ennél sokkal vastagabb vagyokÉ:D elhiheteted.. EZ KAMU!

2011. febr. 17. 19:50
 28/42 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó, csak saját magadat égeted a hozzászólásoddal.

Állíts magad mellé 10 másik nőt, akik ugyanolyan magasak és ugyanannyi a súlyuk. Mindegyiknek!! más lesz az alakja.

Ugyanis a csontozat, a testzsírszázalék, az izomösszetétel és az arányok mindenkinél mások.

Én pl. 171 centi magas vagyok és 58 kg, mégis kiállnak a csontjaim, egy deka felesleg nincs rajtam. Sokan 50 kilósnak néznek.

2011. febr. 17. 20:04
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:20

voltam.

Előttem szólónak igaza van.

Volt egy osztálytársam iszonyat vékony 185 centi körül és 72 kiló volt!!!

Csontozat, testzsírszázalék, izomzat...nem a súly számít.

Ezért is vannak már testzsírszázalékos mérlegek...

2011. febr. 17. 20:15
 30/42 A kérdező kommentje:
Köszi még egyszer a válaszokat. Pedig tényleg annyi kiló vagyok:)
2011. febr. 17. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!