Barna szemem van, középhosszú barna hajam. 180 cm vagyok és 63 kg.Mondjuk tudom, hogy ebből nem sokat lehet tudni, de akkor is :D Általában póló van rajtam, farmer, az alsógatyám a farmer fölé húzva.
A boxeros dolog katasztrófa.. Barna szem, barna haj okés.. Magas is vagy (: De az arcberendezés is nagyon sokat számít. Így kép nélkül nem lehet megmondani konkrétan..
2009. febr. 13. 15:06
12/23 anonim válasza:
az, hogy 180 centi vagy, jó pont, de hogy ehhez 63 kiló párosul, kevésbé. Szerintem elég vékony lehetsz. A korodról nem írtál, így ez még változhat. Sztem hízz egy kicsit. A kilógó alsógatya nekem egyáltalán nem jön be.
2009. febr. 14. 13:00
13/23 anonim válasza:
Ahogy az előttem szólók írták, sokat számít az arcberendezés. Szerintem a hosszú haj igen is férfias:) és az a kukucskáló boxer is szexi, nem csak a te korosztályodban..:)
Súlyod talán nem épp ideális, de hát ezen lehet változtatni:)
Utolsó válaszolónak, annyit, hogy 14 éves, írta.
Ja, és várjuk azt a képet;)
2009. febr. 15. 20:11
14/23 anonim válasza:
Szerintem jól nézhetsz ki...:P Ahogy így elképzellek...:P Pedig nekem nagy igényeim vanna...xDxP Mindegy, ez úgyis csak fantázia kérdése...xD:P
Egyetlen dolgot nehezményezek:
"Általában póló van rajtam, farmer, az alsógatyám a farmer fölé húzva."
Sztem a farmer fölé húzott alsógatya béna...:/
L/14
2009. febr. 16. 16:54
15/23 A kérdező kommentje:
Jajj istenem mindenki ezen izél?:D Nem 2 méteresen van felé huzva hanem kb 2 milire :D és az is csak ritkán :D
2009. febr. 16. 18:56
16/23 anonim válasza:
Nekem nem jön be se a hosszú haj, se a slampos, farmer felé húzott gatyás figura. Nem bántani akartalak, kérdezted. Mondjuk én szeretem a férfin az inget és a szövet nadrágot, a farmerhez felvett fehér sportcipő taszít.
2009. febr. 17. 17:26
17/23 anonim válasza:
Jól hangzik így, 14/L vagyok. Jó magas vagy, az tökjó, a félhosszú haj is nagyon bejön. :D És nekem nincs bajom az alsógatyás dologgal, csak azt ne hogy az alsógatyád a derekadon van a farmer meg a csípődön (egyik osztálytársam úgy hordja-szánalmas) de 2-5 mm még jól is néz ki :D Amúgy tényleg linkelhetnél képet, legalább priviben :)
2009. febr. 17. 19:09
18/23 anonim válasza:
ha jobban kinéznél kiis esnél :p
2009. júl. 22. 16:08
19/23 anonim válasza:
hmm nem rosz:P 18 vagyok a leirtak alapjan meg nekem is bejosz :P ha kuldenel priviben egy kepet akkor megmondanam hogy tenyleg jol nezel ki :P
2009. nov. 4. 21:38
20/23 anonim válasza:
jolnezhetsz ki:D
szoval csak az onbizalom kell...es mindt irtak feljebb ha kedves vagy es jofej meg okos akkor szuper:Des na tenyleg sportolj valamit:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!