Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, jól nézek ki?

Lányok, jól nézek ki?

Figyelt kérdés

Barna szemem van, középhosszú barna hajam. 180 cm vagyok és 63 kg.Mondjuk tudom, hogy ebből nem sokat lehet tudni, de akkor is :D Általában póló van rajtam, farmer, az alsógatyám a farmer fölé húzva.

F/14

2009. febr. 12. 18:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
A boxeros dolog katasztrófa.. Barna szem, barna haj okés.. Magas is vagy (: De az arcberendezés is nagyon sokat számít. Így kép nélkül nem lehet megmondani konkrétan..
2009. febr. 13. 15:06
 12/23 anonim válasza:
62%
az, hogy 180 centi vagy, jó pont, de hogy ehhez 63 kiló párosul, kevésbé. Szerintem elég vékony lehetsz. A korodról nem írtál, így ez még változhat. Sztem hízz egy kicsit. A kilógó alsógatya nekem egyáltalán nem jön be.
2009. febr. 14. 13:00
 13/23 anonim ***** válasza:
78%

Ahogy az előttem szólók írták, sokat számít az arcberendezés. Szerintem a hosszú haj igen is férfias:) és az a kukucskáló boxer is szexi, nem csak a te korosztályodban..:)

Súlyod talán nem épp ideális, de hát ezen lehet változtatni:)

Utolsó válaszolónak, annyit, hogy 14 éves, írta.

Ja, és várjuk azt a képet;)

2009. febr. 15. 20:11
 14/23 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem jól nézhetsz ki...:P Ahogy így elképzellek...:P Pedig nekem nagy igényeim vanna...xDxP Mindegy, ez úgyis csak fantázia kérdése...xD:P

Egyetlen dolgot nehezményezek:

"Általában póló van rajtam, farmer, az alsógatyám a farmer fölé húzva."

Sztem a farmer fölé húzott alsógatya béna...:/

L/14

2009. febr. 16. 16:54
 15/23 A kérdező kommentje:
Jajj istenem mindenki ezen izél?:D Nem 2 méteresen van felé huzva hanem kb 2 milire :D és az is csak ritkán :D
2009. febr. 16. 18:56
 16/23 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem jön be se a hosszú haj, se a slampos, farmer felé húzott gatyás figura. Nem bántani akartalak, kérdezted. Mondjuk én szeretem a férfin az inget és a szövet nadrágot, a farmerhez felvett fehér sportcipő taszít.
2009. febr. 17. 17:26
 17/23 anonim ***** válasza:
78%
Jól hangzik így, 14/L vagyok. Jó magas vagy, az tökjó, a félhosszú haj is nagyon bejön. :D És nekem nincs bajom az alsógatyás dologgal, csak azt ne hogy az alsógatyád a derekadon van a farmer meg a csípődön (egyik osztálytársam úgy hordja-szánalmas) de 2-5 mm még jól is néz ki :D Amúgy tényleg linkelhetnél képet, legalább priviben :)
2009. febr. 17. 19:09
 18/23 anonim válasza:
66%
ha jobban kinéznél kiis esnél :p
2009. júl. 22. 16:08
 19/23 anonim ***** válasza:
hmm nem rosz:P 18 vagyok a leirtak alapjan meg nekem is bejosz :P ha kuldenel priviben egy kepet akkor megmondanam hogy tenyleg jol nezel ki :P
2009. nov. 4. 21:38
 20/23 anonim ***** válasza:

jolnezhetsz ki:D

szoval csak az onbizalom kell...es mindt irtak feljebb ha kedves vagy es jofej meg okos akkor szuper:Des na tenyleg sportolj valamit:D

szoval na:)

2009. nov. 4. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!