Lányok, jól nézek ki?
Barna szemem van, középhosszú barna hajam. 180 cm vagyok és 63 kg.Mondjuk tudom, hogy ebből nem sokat lehet tudni, de akkor is :D Általában póló van rajtam, farmer, az alsógatyám a farmer fölé húzva.
F/14
eddig semmi gond, bár a 180cm-hez a 63 kg mintha egy kicsit kevés lenne. Próbálj felszedni egy kis izmot, arra dőlnek a csajok.
Juj. Az alsógatya a farmer fölé hozva, na nekem az a halálom.
Nekem azok a srácok jönnek be, akik rendezett külsővel állítanak elém, lehet, hogy ez a divat, de nem tehetek róla, nekem az az érzésem támad, mintha a wc-ről támolygott volna ki valaki egy "kemény munka" után.
A rendezettséghez hozzá tartozik nálam a hajviselet is, nem írtad le, hogay középhosszú hajad hogyan viseled.
Én nem szeretem, ha a fiú szemébe lóg, illetve hogy minden tincs másmilyen hosszú.
Ez csak az én véleményem, én már öreg vagyok ehhez, ettől függetlenül lehet, hogy más lányoknak tetszeni fog.
DE: soha ne add fel magad, mert tetszeni akarsz másoknak, viszont csak azért se kövesd a divatot, mert a többiek azt teszik. Ha jól esik,ha jól érzed magad a bőrödben, legyél így. :D
egy 22 éves vénylány...
Ennyiből nem lehet megmondani. bár az szimpatikus, hogy nem vagy alacsony. a törpe ffiak a halálom.
linkelj képet.
egy másik, 23 éves vénlyány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!