Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, jól nézek ki?

Lányok, jól nézek ki?

Figyelt kérdés

Barna szemem van, középhosszú barna hajam. 180 cm vagyok és 63 kg.Mondjuk tudom, hogy ebből nem sokat lehet tudni, de akkor is :D Általában póló van rajtam, farmer, az alsógatyám a farmer fölé húzva.

F/14

2009. febr. 12. 18:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
hát így nem lehet megmondani, az alsónacis farmeros dolog bejövős, a hosszabb haj is, magas is vagy a korodhoz képest, nem hangzik rosszul.
2009. febr. 12. 19:18
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha tiszta, jó illatú (ez komoly!), ápolt vagy, tehát tényleg foglalkozol magaddal (testeddel, hajaddal stb.) és sportolsz, akkor az már fél siker! Ha ezen kívül még barátságos, kedves vagy és van humorod is, akkor szerintem minden OK! :) És legyél magabiztos! ;)
2009. febr. 12. 19:21
 3/23 anonim ***** válasza:
81%

eddig semmi gond, bár a 180cm-hez a 63 kg mintha egy kicsit kevés lenne. Próbálj felszedni egy kis izmot, arra dőlnek a csajok.

Juj. Az alsógatya a farmer fölé hozva, na nekem az a halálom.

Nekem azok a srácok jönnek be, akik rendezett külsővel állítanak elém, lehet, hogy ez a divat, de nem tehetek róla, nekem az az érzésem támad, mintha a wc-ről támolygott volna ki valaki egy "kemény munka" után.

A rendezettséghez hozzá tartozik nálam a hajviselet is, nem írtad le, hogay középhosszú hajad hogyan viseled.

Én nem szeretem, ha a fiú szemébe lóg, illetve hogy minden tincs másmilyen hosszú.

Ez csak az én véleményem, én már öreg vagyok ehhez, ettől függetlenül lehet, hogy más lányoknak tetszeni fog.

DE: soha ne add fel magad, mert tetszeni akarsz másoknak, viszont csak azért se kövesd a divatot, mert a többiek azt teszik. Ha jól esik,ha jól érzed magad a bőrödben, legyél így. :D

egy 22 éves vénylány...

2009. febr. 12. 19:22
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Ahhoz, hogy túl kevés a súlyom: érdekes de még hasam is van :D Bár most állítólag nem vagyok kövér, de szerintem igen... Az alsógatyásat meg azért csinálom, mert így szeretem :D A hajam meg a fülemig ér, nem lóg a szemembe, olyan hát nemszembelógos xD
2009. febr. 12. 19:30
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan hogy most kinek mi jön be!Ennyiből ahogy te is írtad,nem lehet tudni.LEhet hogy jól nézelki,linkelj be képet és akkor megmondjuk!
2009. febr. 12. 19:33
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet megmondani. Rakj be képet!
2009. febr. 12. 20:03
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből nem lehet megmondani. bár az szimpatikus, hogy nem vagy alacsony. a törpe ffiak a halálom.

linkelj képet.

egy másik, 23 éves vénlyány:)

2009. febr. 12. 20:09
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Első hallásra nem rossz, ha tényleg ápolt is vagy. De tényleg linkelhetnél képet.
2009. febr. 12. 21:40
 9/23 anonim ***** válasza:
35%
A hosszabb haj nem férfias!A kilógó alsógatyád meg max a Veled egykorúaknál menő,idősebbeknél gáz!A testalkatod pedig jó,ha sportos!
2009. febr. 12. 22:04
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem férfias a hosszú haj? Szerintem az, mondjuk az én szívem a rock felé húz, lehet azért... :D
2009. febr. 13. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!