Lányok! Melyik típus lennél szívesebben? (lent)
1. átlagos alak,arc a fiúk szerint a tipikus barátnő féle belsőre is jófej,normális de nem feltűnő lány
vagy
2. a fiúk mindig őt nézik meg( 1.vel szemben) magabiztos kisugárzás átlagos alak,arc általában az "egy menetre jo lenne" jelzőt kapja, viszont nagyon sok udvarlója van és előbb mindig őt nézik meg pl utcán az 1.vel szemben.
köszi a válaszokat :)
Egyik típus sem lennék, mert szerintem ez a két véglet: a penészvirág, akit a pasik észre sem vesznek, és a r!banc, akit csak megdugni akarnak.
Inkább maradnék olyan, aki vagyok:)
A pasik inkább 2-esként ítélnek meg, részben igazuk is van... bár magamat ismerve nem sorolnám így be magam sehova. Mindig rámköszönnek, beszólogatnak (pozitív értelemben) az utcán meg ilyenek. -.-' De néha nagyon idegesítő tud lenni, és van, hogy egyedül félek is pl egy sötét utcán, ha pasik jönnek szembe. :S Szóval nem szívesen vagyok ez a típus mások szemében.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!