Szerintetek Lady Gaga szép "nő"?
Figyelt kérdés
Főleg fiúk véleménye érdekelne.
Szerintem hihetetlen ocsmány.
2011. febr. 15. 16:04
11/26 A kérdező kommentje:
:D:D
2011. febr. 15. 16:35
13/26 anonim válasza:
Elfi
Te se vagy szép már nem azért a pár ft-ért.
Am kérdésedre válaszolva jólnézki. A "szépet" nem minden esetben lehet mondani vkire.
14/26 anonim válasza:
jó alapanyagból lehet szépet csinálni...szerintem megcsinálva én is szép vagyok :) nézzétek már meg a klipben is mennyi vakolat van rajta..am szerintem így meecsinálva se szép
15/26 anonim válasza:
Nagyon ronda alacsony és kövér.
16/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon csúnya.
Itt egy kép, ahol nincsen kimázolva:
Úgy látszik a hírnév bárkit megszépíthet.:)
17/26 anonim válasza:
Férfias arca van. És azt hallottam, hogy rengeteg utómunkát kell végezni a videoklipjeinél, hogy vékonyabb legyen, a lába meg hosszabb és szálkásabb. Nem szép, de jó számai vannak, és igazi tökös csaj. :D
18/26 anonim válasza:
nemszép. se az arca, se a teste. csúf, mint a szar.
19/26 anonim válasza:
undorítóan néz ki a viselkedéséről meg ne is beszéljünk...:S
20/26 anonim válasza:
17:04-es már ne is haragudj,de én azért 100x jobban nézek ki mint Gaga kisasszony,és amúgy meg nem értem miért csak engem bántasz,a válaszolók 90%-a szerint förtelem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!