énis csak kényelemből szoktam így állni :D és nem kell pisilnem csak biztonságban érzem magam xDD kicsit hülyén hangzik de ez az igazság
2011. febr. 15. 17:23
12/20 anonim válasza:
lehet, hogy divatból is állnak meg így, de én is gyakran így állok meg és azért, mert rossz a lábam alakja és ha simán egymás mellé rakom, akkor nem néz ki valami jól. Ezzel könyebb palástolni hibát.
2011. febr. 15. 17:28
13/20 anonim válasza:
gyerekkorom óta így állok egy idő múlva... megszokás. akármilyen cipő is van épp rajtam.
2011. febr. 15. 19:11
14/20 anonim válasza:
Kényelmesebb így állni. Egy hosszú nap után a legkisebb sarkú cipőben is fáj a lábam. Én inkább azt érzem cikinek, hogy ezt sokan "kifigyelik" és ráérő idejükben erről tesznek fel kérdést.
2011. febr. 15. 20:35
15/20 anonim válasza:
Én nem csak magassarkúban állok így, hanem szinte mindig. Nekem pl. így a legkényelmesebb :)
2011. febr. 15. 20:41
16/20 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy ez a testbeszéd része. Pl ha valaki a buszmegállóban rögtön így keresztbe teszi a lábát, az egy zárt tartás, elzárkózol a többiek elől. Olyan hagyjatok békén állás. Próbáljátok ki, hogy direkt ne álljatok így, és egy ideg olyan fura lesz, mintha valami feltűnő lenne rajtatok, vagy ilyesmi.
Persze a sztárok valószínű így előnyösebben néznek ki és ezért állnak így.
2011. febr. 15. 20:46
17/20 A kérdező kommentje:
ez nem kifigyelés...csak elég feltűnő..akaratlanul is észre veszem...
sokan meg ráérő idejükben a hajamat szólják le...szal amíg nem teszek rájuk megjegyzést sztem simán belefér.
2011. febr. 15. 20:50
18/20 anonim válasza:
Én is elég sokszor szoktam így megállni, de nemcsak magassarkúban (mondjuk legtöbbször azt hordok). Egyszerűen így jön ki. De amúgy öt percig nem bírok egy pózban állni, úgyhogy mindig valahogy máshogy állok. XD
22L
2011. febr. 16. 15:04
19/20 anonim válasza:
nem tud benne menni és pisilnie is kell:)
2011. febr. 16. 20:29
20/20 anonim válasza:
tény, hogy jobban mutat a láb így...de így jóval kényelmesebb és könnyebb magassarkúban állni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!