Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Divat még a converse?

Divat még a converse?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
A converse soha nem volt divat. Inkább önkifejezés. Ha úgy érzed, hogy converse-t hordanál, akkor azt hordj. Én szeretem.
2011. febr. 15. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
de, divatvolt. már annyira nem. de te csak akkor hordanád ha divat? ne hordd! kérlek. már nem menő.
2011. febr. 15. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Én elég sok fiatalt látok Converse cipőben szaladgálni, annak ellenére, hogy tél van.
2011. febr. 15. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Hogyne lett volna divat, kedves első válaszoló. Boldog-boldogtalan abba járt, csak mert ez volt a trend. Szerintem amúgy még mindig "trendi", mivel függetlenül divatosságától egy alap darab a ruhatárban, ami nem lesz sosem ciki.

Én mondjuk soha nem hordtam, nem az én stílusom akkor sem.

2011. febr. 15. 14:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2011. febr. 15. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
divat hát. a sok kis nyomorék páwa másban ki nem lépne az utcára. tiszta szégyen az egész.
2011. febr. 15. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem divat?? :DDD Hát ba*meg, akkor micsoda? Minden második emberen az van, és szerintem nem azért mert csak úgy utánadvágják, olyan olcsó! :DD

Elmondom, hogy nekem legalább 3 pár converse-em volt. Nem merem felvenni. :D Nézd meg, hogy x évvel ezelőtt kik viselték, és most kik viselik! :D Nah, én nem akarok a mostani páwákhoz hasonlítani, köszönöm. Elajándékoztam mindet... fáj érte a szívem, de ezvan :/ :D

Majd ha kimegy a divatból talán veszek egyet.. csak is egyet. :/

18L

2011. febr. 16. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:
hát nekem nagyon tetszik, még hordom. az h divat-e az nem érdekel
2011. márc. 11. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Most nagyon divat a hosszúszárú tornacipő!:)

főleg ha converse*

2011. márc. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!