A fürdőnadrághoz kell alsónadrágot felvenni?
Figyelt kérdés
Strandon egyre több fiúnál látom, hogy a fürdőnadráguk alatt ott az alsónadráguk. Én csak simán fürdőnadrágot szoktam felvenni. Kell alsónadrág is? (Bermuda fürdőnadrágra gondolok)2011. febr. 14. 21:20
2/9 anonim válasza:
Lány vagyok.
Nem hinném hogy kell, de amikor kicsi voltam párszor elgondolkodtam hogy vajon bermudában a srácokat nem zavarja hogy ott úszkál :D:D vagy lebeg egyáltalán? :D
Am meg szabadságot Willynek!
Én se hordanék cicifixet ha nem lenne olyan kemény a mellbimbóm, hogy minden pólón átüt - vá jöjjön már ide is be divatba és eldobom a melltartót...
3/9 anonim válasza:
Lány vagyoknak:
Bébi, a kemény, pólón átütő mellbimbó már divatban van.
Ne szégyelld szerintem ;)
Fiú vagyok.
4/9 anonim válasza:
szerintem meg ne hordj bermudát:S
5/9 anonim válasza:
A bermudában van egy hálószerű alsón. , nem?
7/9 A kérdező kommentje:
Igen van, csak mondom én vagyok a hülye, hogy nem hordok alatta boxert? :D
2011. febr. 15. 19:29
8/9 anonim válasza:
háth ez nekem magas x'D
azt tom h a hawaii alá szoktak x'Dvagyis háth akiket ismerek azok igen
9/9 anonim válasza:
nem kell mindenben az idióta amcsikat majmolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!