Hölgyek! Szeretitek a testeteket? Ha igen, akkor mit szerettek a legjobban magatokon?
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 14:17
11/23 anonim válasza:
Szeretem, pedig nem vagyok valami vékony:) Leginkább a az arcomat szeretem, mert szerintem elég szép, de a derekamat is, mert arányaiban nagyon karcsú.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) íjatok még, kell egy statisztikához :D
2011. febr. 14. 17:33
13/23 anonim válasza:
Nem szeretem, inkább elfogadom. Szinte minden testrészemen változtatnék.
Talán az arcom az, ami a legjobban tetszik.
14/23 anonim válasza:
Szeretem,hogy magas vagyok,szép karcsú a derekam,hosszú lábaim vannak,szép mellem és az arcom is tetszik.
Persze vannak dolgok amiket lecserélnék,de ha bele nézek a tükörbe elégedett vagyok. :)
15/23 A kérdező kommentje:
ezaaazzz így tovább, lányok ;D
2011. febr. 14. 18:04
16/23 anonim válasza:
Általában mindig mással van bajom :/ Hol az orromat találom túl nagynak, hol a füleimet szétállónak stb. A szememet szeretem, pedig nem valami különleges, de talán ez az egy, amivel még sosem volt bajom (:
17/23 anonim válasza:
Utálom minden egyes miliméterét xD
18/23 anonim válasza:
Én nem vagyok elégedett semmivel a testemen.
18L
19/23 anonim válasza:
Szeretem a... füleimet. :D Azokkal tényleg elégedett vagyok. :D A többit legszívesebben lecserélném... :/
18L
20/23 anonim válasza:
hát én se szeretek magamon semmit külön-külön,egyszerüen mindenbe hihetetlenül beletudok kötni.
Ha választanom kell,akkor annak örülök a legjobban,hogy homokóra alakom van,meg vékony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!