Rágtam kb 14évig, de nem durván... 1éve szoktam le róla, reszelgetem inkább ha 1 kicsit jobban megnő..
De miért ilyen nagy a fehér része a körmömnek? tehát tök kicsi a köröm ágyam (rózsaszin rész) a fehér rész meg elég nagy..:S Mit kéne vele csináljak h szép hosszú körmeim legyenek?
bocsi ogy kicsit offolok,de nem akartam ezért új kérdést tenni.
És pl hegyesebb műkörmöt nem is lehetne az én körmömből csinálni?
[link] pl egy lyesmit. szóval nem edge körömre gondoltam. hanem kisebbekre.
2011. febr. 17. 15:18
12/20 anonim válasza:
szerintem simán csak noveszd, és utána szerintem egy kicsit helyre fog állni, de szerintem most csak annyit kellene vele csinálnod, hogy veszel rá francia manikurhoz valo lakkot (feher plust rozsaszin), és aztán én még át szoktam kenni átlátszo koromlakkal. jah es a tetejét most ne reszeld, csak az oldalát, hogy ne tunjon olyan szélesnek, amugy én is rágtama kormom, de utána leszoktam de nekem szép alakuak a kormeim, mindig ki van festve, és mindig megdicserik :)
2011. febr. 17. 16:33
13/20 anonim válasza:
van, akinek eleve ilyen a körme, akkor nem nagyon tudsz vele mit csinálni. és a rágástól is lehet, a barátomnak is azért ilyen 'nagy' a fehér rész, mert rágta.
2011. febr. 17. 17:21
14/20 anonim válasza:
Na hát azért a rágástól nem lesz ilyen, ezzel ne nyugtatgassátok magatokat. Eleve hasonló körömformátok lehetett, ez van. Nekem vékony, hosszú a körömházam, pedig 25 évig rágtam :), néha még most is, de igazából sosem érdekelt annyira, hogy milyen.. vágd egyformára a körmöd. :)
2011. febr. 17. 17:52
15/20 anonim válasza:
17:52-es vagyok, már csak azért is eleve ilyen lehet a körömházad, mert tömzsi ujjaid és szélesebb tenyered van.
2011. febr. 17. 17:54
16/20 anonim válasza:
Nem hinném hogy függ a körömrágástól.
Én általános 3.4.-ig tövig rágtam, néha véresre.
És mégis gyönyörű körmeim vannak most.
Ha kilakkozom átlátszóval és kihúzom fehér körömceruzával a végét azt szokták hinni hogy műkörmöm van. Haha
Menj el egy körmöshöz és majd ő megmondja mit lehet kihozni belőle. Talán oldalt kicsit vágni belőle, meghosszabbítani ilyenek...
2011. febr. 17. 19:57
17/20 anonim válasza:
Én 13 évig rágtam egyfolytában, kb minden nap, sőt, most is lerágom vágás helyett, ha már túl hosszúnak találom x] Még is szép körmeim vannak. :)
2011. febr. 18. 22:03
18/20 A kérdező kommentje:
Na üdv újra itt :)
Műköröm volt a körmömön, most potyogtak le pár napja.Azóta próbáltam növeszteni + körömerősítő lakk, + sok gyümölcs, folyadék. Most ott tartok hogy nagyon meg vagyok elégedve a körmeimmel,szép hosszúak és nem törik. :)
Köszönöm mindenkinek a választ.
2011. márc. 13. 16:23
19/20 anonim válasza:
Képet majd tennél fel a mostani állapotáról? :)
2011. márc. 15. 14:06
20/20 anonim válasza:
huhh én nagyon sokáig rágtam egy éve leszoktam és nagyon szépek lettek hagyd nőni aztán reszeld formára nekem most egyenes és nagyon szép :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!