Nem feltétlenül.Ismerek pár embert akik tényleg nagyon szépek, szép az arcuk,hajuk,jó a testalkatuk stb... De egyszerűen nem is szeretek a közelükbe menni, mert árad belőlük az elégedetlenség (pedig nekik aztán nincs miért elégedetlennek lenni) meg az irigység minden egyes szép lány felé, pedig nekik sincs okuk panaszra.Azért ezt nem igazán mondanám boldognak.Viszont ellenpéldát is tudok párat.Vannak akik egyszerűen képtelenek elérni a boldogságot, akárhogy is néznek ki.De talán általánosságban lehet azt mondani,hogy aki szebb annak nagyobb esélye van a boldogságra.
2011. febr. 8. 17:32
23/27 anonim válasza:
Sokan szépnek tartanak, naponta idegenektől ez sokszor megkapom, de egyáltalán nem vagyok boldog... Nem minden a pénz és a szépség, szerencse is kell az élethez.
2011. febr. 8. 17:49
24/27 anonim válasza:
"biztos hogy boldogabb :))
gondolj már bele, egy helyes pasi járna egy csúnya kövér lánnyal? hátnem.
de egy csinos szép lánnyal igen ;)
15/L"
nanana
ez egy tipikus eset
a kis tinip*csa jól megmondja... ennyire felszínes választ is rég hallottam... -.-" szánalom, hova süllyedtünk
aki szép, nem feltétlenül boldogabb, mert nem tudhatja, hogy az emberek a külsejéért vagy a belsejéért szeretik-e. sokkal nehezebb nekik és többen is utálják őket, irigységből
én csak tudom, hisz én is csúnya vagyok :S
2011. febr. 8. 18:15
25/27 anonim válasza:
egyáltalán nem igaz:((
ritka boldogtalan vagyok most:( úgy érzem h alig van bennem életerő..
2011. febr. 8. 20:01
26/27 anonim válasza:
ha van egy jól fizető állásod mellé akkor igen :D
2011. márc. 2. 11:57
27/27 anonim válasza:
kedves 18:15 :)
én vagyok az a kis tinipi*sa ha már így becézgetni kezdtünk :)
namert ha te csúnyavagy akkor megfordulnak utánad a pasik?;) nem. akkormeg miről beszélünk ?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!