Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki szebb az boldogabb? Őszintén!

Aki szebb az boldogabb? Őszintén!

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 22:19
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
átlagosítani nem érdemes biztos hogy nem a külső az első tényező. Inkább azt mondanám hogy nagyobb esélye van rá hogy boldog legyen, könnyebben vonz magához embereket, ami magabiztosabbá teszi amitől boldognak érzi magát és egy ilyen emberrel könnyebben történnek jó dolgok is.
2011. febr. 7. 22:23
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Rám mindenki azt mondja milyen szép vagyok.Itt vagyok mégis 30 évesen pasi nélkül,nem megy a meló,a macskám meghalt nemrég,nem bízok már senkiben,a f@sz kivan mindennel,kiveszett belőlem az ambíció.Nem érzem magamnak boldognak.
2011. febr. 7. 22:26
 3/27 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem igen! Sokan mondják, hogy a kövér emberek jó kedélyűek...blablabla, de ez szerintem nagy tévhit. Én ismerek egy pár duci lányt és korántsem mondanám őket boldognak. Állandóan a súlyukkal vannak elfoglalva, mindig azt nézik, hogy épp ki röhögi ki őket, mindannyian nagyon önbizalomhiányosak és emiatt nem úgy élik az életüket ahogy szeretnék. Egy csomó mindenbe nem mernek belevágni, mert attól félnek, hogy kiröhögik őket, vagy ujjal mutogatnak majd rájuk az emberek. Nem mennek strandra, nem vesznek fel szoknyát, nem öltöznek szexisen.
2011. febr. 7. 22:28
 4/27 anonim ***** válasza:
nem mindenképpen
2011. febr. 7. 22:30
 5/27 anonim ***** válasza:
39%
Na a 22:28-ast inkább hagyjuk.Ha valakinek a szexysség a boldogság,meg a szoknya...Sekélyesen felszínes vagy kislány!
2011. febr. 7. 22:31
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindig vannak kivételek, sok olyan embert ismerek akik nem az a kimondott ideál de jól érzik magukat a bőrükben, és ez kihat az életükre is.

És a második válaszoló az élő példa rá hogy néha a külső sem minden, ezért is mondom azt hogy csak nagyobb "esély" van rá hogy boldog legyen, de élni neki kell vele.

2011. febr. 7. 22:31
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
A második vagyok.Nem a külsőmmel értem el sikereket,hanem a kitartásommal,azzal,hogy érdekelt egy szakma amit profi szinten művelek.És a kapcsolatok sem kinézet függők.Én hiába teszek meg mindent,ha az emberek felszínesek,nem rendelkeznek olyan lelkivilággal mint Én.A szépséggel akkor kell élni,ha valaki szépségkirálynőnek megy,vagy modellnek,esetleg rib@ncnak.
2011. febr. 7. 22:35
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Általában a szépeknek könnyebb az indítás mert vajuk be: ahhoz, hogy meglássák a belsőt valami el kell, hogy indítsa a másikat külsőből. Viszont mindenkinél más a szép, szerencsére. Persze van aki csak egy alkatot képzel el magának és ha már nem olyan akkor már magának sem tud megfelelni, kevesebb lesz az önbizalma. Az önbizalom pedig mindennek az alapja(legyen az egy hobbi, barátkozás, egy felelet, interjú, egy kapcsolat vagy bármi féle ismerkedés)szóval éljünk egy már biztosan ismert de jó tanáccsal:

Fogadd el magad, akármennyi időbe is telik!

2011. febr. 7. 22:49
 9/27 A kérdező kommentje:

Hát szerintem igen.

És akkor mi marad a rondáknak?

Ez nagyon nyomasztó...

2011. febr. 7. 23:07
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Van benne igazság. De inkább úgy mondanám, hogy az a fontos, hogy elfogadd magad. És ugyebár egy szebb nő könnyebben lehet elégedett magával és valószínűleg nagyobb az önbizalma, mint egy csúnyább lánynak + fontos az első benyomás, és egy dekoratív lányra jobban felfigyelnek, nagyobb előnnyel indul, mint egy szürke egér.

De! a szépség önmagában még nem garancia a tökéletes életre. Az még nem jelenti azt, hogy jó leszel a munkádban, hogy megtalálod életed szerelmét stb.

2011. febr. 7. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!