Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám leszedni? :' (

Hogyan tudnám leszedni? :' (

Figyelt kérdés
Elmentem műkörmöshöz,és ocsmányul csinálta meg a körmöm...Zselés,épített...Vastag is és ferde is és a minta se olyan amit akartam...Borzalmasan ronda...Visszamenni már nem tudok,de valahogy muszáj leszednem!!Kérlek szépen segítsetek!!!!!!!:'(
2011. febr. 7. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
hát én egyszer szétütögettem egy távirányítóval meg felfeszegettem ollóval mérgemben..ezt a módszert nem ajánlom :D (igen kicsit idegbeteg vagyok) szóval szerintem ne szedd le hacsak nincs olyan reszelőd amivel letudod mert nem éri meg,egy napot kibírsz,jelentkezz be holnap du-ra körmöshöz:)
2011. febr. 7. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Zselés körmöt reszelve lehet csak leszedni. Feszegetni nem szabad, mert lejön vele a saját körmöd is.
2011. febr. 7. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Reszeld le rövidre és fest be egy sötétebb színre. Én is jártam már egyszer így, ocsmány körmöt csinált a csaj, mellesleg 7000 Ft-ot kért el, otthon lereszeltem és befestettem feketére, megvártam, amíg lenő és akkor már letudtam pattintani. Mondjuk én inkább dühös voltam, mint elkeseredett. :D
2011. febr. 7. 19:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!Én ollóval feszegettem fel,nem fájt csak a kisujjamon,mert nagyon lereszelte a körmöt...Borzalmas...De holnap megyek műkörmöshöz(nem ahhoz akinél voltam)és remélem,hogy Ő már profibban csinálja...
2011. febr. 7. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!