Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kép vagy a tükör az igaz?

Kép vagy a tükör az igaz?

Figyelt kérdés
Ha belenézek tükörbe, akkor normális az orrom viszonylag... viszont ha lefényképezem, akkor miért lesz alul görbe? Melyik mutat igazat?
2011. febr. 4. 19:35
1 2
 11/13 anonim válasza:
jééé akkor nem is vagyok olyan hülye.. akárhányszor tükörbe nézek szépnek látom magam, amugy szerintem tükör és tükör között is van különbség.. na mindegy.., de képen olyan másabb az arcom.. na mik vannak :D köszi a kérdést, ma is tanultam valamit!! 18/L
2011. febr. 5. 17:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Tehát egoista vagy , de el kell hogy szomoritsalak a tükör nem a valóság az csak ahogy te látod magad az emberek a forditotját látják ami teljesen logikus..bizony amin furának talàlod magad úgy làtnak az emberek de CSAK NEKED FURCSA A BARÀTOKNAK HAVEROKNAK ISMERŐSÖKNEK NEM FURCSA de a kép is csal egy kicsit de az a valóság ..valószinű nem vagy fotogén ebben az egoista instagrammos k..tyafaca világban ahol mindenki szuperszexi akar lenni és abban mérik az emberi értéket..taps
2021. okt. 17. 01:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Kép az igazi , mivel amikor haverokkal fótozkodom magamat tők furának látom de a barátaimat nem , ők olyanok mint a valóságban mivel úgy látom őket mindig, tehát amit én a tökörben látok azt szoktam meg és másképpen nézek ki fényképen furán ( ami a valóság hogy úgy nézek ki csak én a tükörhöz vagyok szokva)
2021. okt. 17. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!