Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, melyik lányhoz vonzódtok...

Fiúk, melyik lányhoz vonzódtok inkább? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 4. 17:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%

Ronda mind1ik.

F/20

2011. febr. 4. 17:10
 2/18 •ß• ***** válasza:
100%

Ugyan én lány vagyok,de azért írok ha nem baj.

A második lány nagyon szép,a haja nagyon tetszik,de szép a szeme is és az arca is. :)

Az elsőtől szó szerint megijedtem,lehet hogy szebb lenne egy másik képen,de ez borzasztó.

Az utolsó meg nagyon mű szerintem.

2011. febr. 4. 17:11
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
2.
 4/18 anonim ***** válasza:
41%
3.
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképp ezekből kell választani akkor a 2.
2011. febr. 4. 17:12
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
A 2. a legszebb, az első szimplán csunya.A harmadikról megnéznék eg másik képet is..
2011. febr. 4. 17:14
 7/18 anonim ***** válasza:
Én pedig találva éreztem magam, mert fiú vagyok. De maradok inkább a fiúknál.
2011. febr. 4. 17:22
 8/18 Fülünyúl ***** válasza:
72%

Ha már választani kellene kihez mennék oda ismerkedni, valószínűleg az elsőhöz.

Az látszik, hogy mindegyik szereti cicomázni magát, de a második fotójáról egyértelműen lerí hogy ő aranyos kis királynőnek tartja magát, az egész tartása, nézése olyan. Valószínűleg az a típus, aki álompasit akar, otthon erről sóhajtozik, az iskolában pedig minden fiút lenéz és megvet, mert nem érnek fel álomképéhez. Ezzel pedig saját maga akadályozza meg, hogy egyszer végre az Igazi mellett ébredjen. Ezen kívül nem őszinte, egyenes jellem, inkább elhallgat dolgokat, rájuk jellemző testtartás a kissé lehajtott és elfordított fej és onnan felfelé pislantás. (a szégyenlős típusnak más a fej és szemtartása)

A harmadik fotón lévő hölgy sem a szerények közül való, és a fotón van nem kevés retus is. Ezért valószínűleg ő el akarja magát adni a lehető legjobban, több mint valószínű hogy pénzes és menő pasit akar magának fogni, és rendkívüli módon beképzelt és nagy az elvárás listája. Amit ő természetesen nem viszonoz, mert örüljön a pasi, hogy ő ilyen csicsára ki tudja dekorálni magát és viheti mutogatni. Tipikus színésznő, megjátszós típus, erről árulkodik a magazinfotókról ellesett erőltetett csábos nézés. Abszolute mesterkélt minden tekintetben.

Az elsőn látszik, hogy nem akar királynő és platinaszőke J-Lo utánzat lenni, az erősebb smink betudható hogy a fotó alapján épp valami buliban van. Pontosan a fotósra néz, valószínűleg egyenes, nyílt lány, amolyan "életrevaló" típus. Valamennyi beképzeltség és arrogancia benne is lehet, de talán nem súlyos mértékben.

2011. febr. 4. 17:27
 9/18 A kérdező kommentje:

Az elsőről igaz a leírás,sajnos túlságosan is őszinte és ezzel sokszor úgy megbánt másokat,hogy nem veszi észre.Ezen kívül igaz rá,hogy arrogáns,sokszor fölényes.Ami tényleg értékes benne,az őszintesége:)

A 2. lányra is igaz,amit mondtál,egyet kivéve.Amennyire ismerem,nem hajt a nagy Ő-re.Sőt,kifejezetten furcsa ízlése van férfiak terén.Nem társasági ember,nem szeret középpontban lenni és igen csendes.Mindig csak egyedül látom.

A 3.lány szeret a középpontban lenni,fontos neki a népszerűség.Nehezen viseli a kritikákat magáról.Amúgy szerethető mindegyik:)

2011. febr. 4. 17:39
 10/18 anonim ***** válasza:

A 2.!! Az első és a harmadik is tipikus diszkóslotyó kinézetű. Ijesztően randák.

A másodiknak viszont szép, őszinte tekintete van, természetesnek néz ki.

2011. febr. 4. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!