1/30 anonim válasza:
Semmit:)Olyan franicás.Szerintem jó:-D
19L
3/30 A kérdező kommentje:
szerintem ha háton úszna a gyerek, azthinném, hogy cápa :$$$ : D : D
2011. febr. 4. 12:53
4/30 anonim válasza:
Semmit, nincs vele szerintem semmi gond. :)
5/30 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy ezt az orrot éppen ki hordja. Ezen a fiún nekem nagyon tetszik.
6/30 A kérdező kommentje:
ezt nagyon bírom a lányokba, hogyha valaki híres akkor már minden szép rajta, de amúgy ha 1 közönséges gyerek menne el melleted az utcán lese szarnátok (Y)..
2011. febr. 4. 13:01
7/30 anonim válasza:
Hát a Bence éppen nem a közönséges kategóriába tartozik. Mindenképpen bejönne ez a típus.
8/30 anonim válasza:
komment megírásának időpontja: ma 13:01
Most ezt nem tudom honnan vetted, de mikor megnéztem a képet azt sem tudtam, hogy ki a f@sz ez..Még is leírtam, hogy nem gondolok semmi különöset róla, csak jól áll neki ennyi. És tényleg nem mindegy, hogy kin van ez az orr, van akinek jól áll és van olyan is, akinek hihetetlenül elrontja az arcát. Persze ilyet kevésbé látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!