12 éves vagyok,165cm és 42kg. Ez ideális? Mennyi kg-t kéne felszednem?
Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 12:40
1/8 anonim válasza:
Jó magas vagy 12 éves korod létére, viszont szerintem az a 42 kiló kicsit kevés. :) Ez alkat kérdése, csontozat stb, úgyhogy nem tudom, kb mennyit kéne felszedned, de sportolj, egyél rendszeresen, és nem lesz baj.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és várom a töbi választ is!
2009. febr. 8. 18:34
3/8 anonim válasza:
Hát olyan 5 kg-t jó lenne híznod :S én 15 vagyok, 165 cm és 58 kg..
4/8 anonim válasza:
Én 150 centi vagyok, és énis 42 kg. Rajtam nincs semmi súlyfelösleg. És még én is elég fiatal vagyok. Szerintem, ha te a vékonyabb alkat vagy, akkor olyan 48 kg az ideális.
6/8 anonim válasza:
Én is 12 éves vagyok, 165 cm, és 50 kg
7/8 anonim válasza:
én is 12 vok bár csak 160 cm és 43-45kg (változő) szentem max. 3-4 kilót kéne esetleg felszednedde osztályba van egy nállam magasabb csaj és kevesebb kiló úgyhogy evvel sincs semmi baj
8/8 anonim válasza:
Én 155 cm vook,és 45 kg.Az alkatom normál,de sokak szerint nagyon soovány vook.Te sztem nyugodtam felszedhetnél 10-kg-ot is...
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!