31-Éves kórban el lehet kezdeni a modelkedést?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 19:38
1/9 anonim válasza:
Miféle betegség az a 31 éves kór?
2/9 anonim válasza:
Már érzed a fájdalmakat vagy még csak lappang?
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem, de helyesen írni még megtanulhatsz:D
5/9 anonim válasza:
Sajnos nincs túl sok esélyed.A legtöbben már tinikorukban elkezdik.De a helyesírás megtanulása is hasznos, és az nincs korhoz kötve.Ugyan nem fizetnek érte,de megéri.
6/9 anonim válasza:
Nem, nem lehetsz modell 31 évesen. Ahhoz már túl "öreg" vagy.
7/9 anonim válasza:
14-15 évesen kezdik 18 évesen sikeresek 30 éves kórukra meg öregek.Viccelsz te?? Nem nem lehetsz. Írd be az rtlklub videó keresői közé hogy modell és kihoz egy csomó riportot.hát ha ettől megjön az eszed..
8/9 anonim válasza:
Most attól hogy az rtl klubon mit mondanak az szent dolog????? Egyáltalán ti ismeritek a modell világot? nagyon okos itt mindenki!!! Szerintem meg lehet modell egy 31 éves, mert nem csak a kifutós modellek a modellek, hanem van más kategória is. meg attól függ hogy néz ki az illető.
Én pl: 26 vagyok most kezdtem modellkedni és kapok felkéréseket, amikért fizetnek is. Mondjuk én alig nézek ki 16-nak :), de az rtl klubról annyit hogy ott össze vissza beszélnek és nem azon keresztül kellene tanácsokat osztogatni másoknak.
9/9 szimi14 válasza:
31 évesen ? :O szerintem az már túl sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!