Melyik a legjobb tetoválószalon Pesten?
Dark Art-ot ajánlom én is!
Az Invictus is elég jó, főleg ár-érték arányban. Gyönyörű munkáik vannak, viszont az én tetoválásom kicsit el lett rontva (szerencsére alig észrevehetően), úgyhogy nem tudom 100%-osan ajánlani őket.
és ha a pénzt nem vesszük figyelembe, vagyis bármilyen drága lehet
engem a minőség érdekel, meg hogy egy műalkotás legyen
úgyis egész életemben viselnem kell
Szia!
Ha tényleg az számít neked hogy minőségi legyen, akkor menj győrbe. nem pest, de megéri. Ott az ink demon tattoo, ahol Pepe dolgozik. Sztem ő a legjobb, hallottam h messziről is jönnek hozzá, és van több ismerősöm aki nála csináltatta a tetkóját, és hát....szavakkal el sem lehet mondani mennyire jó lett. Az egyik barátnőmnek olyat csinált, ilyen egyiptomi kis rajzokat, és annyira csodaszép lett, vékony vonalak:O nagyon nőies, és el sem hittem h lehet ilyen szép is. Az egyik ismerősömnek, pedig egy ilyen koponyás témájú dolgot csinált, és a vér:O annyira jó lett, hogy tényleg azt hittem, hogy vérzik igazából, pedig nem:D szval, sztem menj oda:)
a minőség a legfontosabb
én a tetoválókat művészeknek tekintem
és a legjobbhoz akarok menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!