Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miskolcon melyik a legjobb...

Miskolcon melyik a legjobb tetoválószalon? Egy unikornist szeretnék magamra felhőkkel, és nemtudom hová menjek, ahol tuti nem rontják el. Szerintetek?

Figyelt kérdés
ha még azt is megtudnátok mondani, hogy milyenek ott az árak az még jobb lenne.
2009. okt. 22. 09:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én a Vulkán tattoo- ban csináltattam kettőt is. Teljesen meg voltam elégedve még mindig nagyon szép nem vérzett nem lett puklis és nem is kellett javítani. Az egyik 15 cm nonfi+virág a másik egy 2-25cm-es nonfi apró szitakötővel. A virágos 2,5 a másik 1,5 éves mindkettő hatezer volt. A srác tuti jófej, végig beszélgettünk. Nagyon steril környezet és minőségi festékkel dolgozik.

www.vulkantattoo.hu

(képet tudok mutatni ha dobsz egy privit)

2009. okt. 22. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
az első tetkóm én is a Vulkánban csináltattam, az egy pillangó. de nézegettem neten a vulkános tetkókat, és pl. tigrisnek olyan fura feje volt... ezért félek töle kicsit hogy egy lovat hogy csinálna meg.
2009. okt. 22. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!